ASELSAN yabancý oraný 17 Nisan % 30,41. 14 Nisan 2023 % 30,57.
Fark % -0,16. Hisse kapanýþ 52,05 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
ASELSAN yabancý oraný 17 Nisan % 30,41. 14 Nisan 2023 % 30,57.
Fark % -0,16. Hisse kapanýþ 52,05 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Bugün eksi kapatmasý beklentim , kendisine yakýþan odur , kimseye para kaptýracak kadar enayi deðillerdir
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
+ kapar mutlu olmazsýnýz - kapar zaten memnun olmazsýnýz o halde neden bu hissedesiniz bence en önce kendinize sormanýz gereken bu. Hatta niye borsadasýnýz yapýn KKM nizi oturun aþaðýya bu iþler bazýlarýnýza göre deðil.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Biraz da bir zýrnýk kazandýrmadýðý için çýkamýyoruz , 17 den aldýðým hisse ancak 3 kat gitti , diðer hisselerin hepsi 5-6 kat gitti , daha hesaplaþmamýz bitmedi tahtacý ile
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu iþlerde 40 gün kýþ olur 1 gün av olur. Ama anlamýyorum kýþý geçirirken düþünceler böyle olursa av gününü görmek imkansýz olur.
Arkadaþýn biri bizi beðenmiyor sýkýntý yok ama þunu anlamýyor ha bu iþi yapan tahtacý ha o. Ben hiç bir zaman durumdan faydalandým 2 al-sat yaptým diye tahtacý tarafýnda olmam.
Bu iþi yapan ya da ona bu icazeti veren her kimse bu yol yanlýþ yol. Borsa bu da deðil zaten.
Þirketten her olumlu açýklama düþtüðünde bu tahta düþüyor. Yatýrýmcý doðal olarak ne düþünür. Þirket+ Tahtacý ele ele der.
O zaman biz sizi savunurken Haluk BEy kusurabakmayýn Sayýn 1. Yavuzhandan ya da onun gibi düþünenlerden boþa laf yemiþ oluruz.
O zaman bu tahtada olan biten bu ufak adam iþleri þirkette yaptýðýnýz büyük iþleri gölgeler. Ha ben bunu yazayýmda siz yine kafanýza göre takýlmaya devam edin.
Ben Ceo olsam benim Ceo olduðum þirketin tahtasýnda bu küçük iþleri hiç kimse yapamaz. Ha yapýyor mu bedeli aðýr olur. Elinizde her güç var.
Ýnanýn seçim var o yüzden çok nazik yazýyorum. Çünkü cümle alem konuþuyor bu iþi yapan kim. Milletin aðzý da torba deðil büzemezsiniz sonra.
Yer Ýmleri