Hiçbirimize yönelik nasýl yazmýyorsun ya? Bu þeklinle mi yapýyorsun bunu? Ben eyvah eyvah diyorum. Bence burada olan ya da okuyan seninle ayný fikirde olmayan herkese çirkin ithamlarda bulunuyorsun haberin yok.
Sen bence hiçbir þeyi uzun uzun yazma az öz yaz ki direkt yazamadýðýn niyetin ortaya çýkmasýn.
Senin yazýlarýnýn öznesi ASELS= SÝyaset deðil ASELS= Ýktidar. BAYKAR dan girip ASelsana çakman oradan sektirip Ýktidara giydirmen büyük yanlýþ. Bunda o kadar uyarýya raðmen ýsrar etmen ayrý bir nokta. Deðil senin bunu buralarda yapmaya hiç kimsenin hakký yok.
Dilediðin için çalýþabilirsin benim için sakýncasý yok.
Yukarýda bir soru sormuþum bak kýsa öz net. Niye cevap veremedin? Bunu bence kendine sor.
Bana birþey yukarýda bahsettiðin gibi zarar veremez ben 30 yýldýr bu piyasanýn içindeyim senin gibi herþeyi kendisinin çok bildiðini zannedenleri çok gördüm sýkýntý yapma. Senin o kývama gelebilmen için daha çok yolun var bu kafayla. Allah'a çok þükür de burada bilenler bilir karekterimde çok saðlamdýr.Senin gibi sarý çizmeli Mehmet aða deðiliz biz buralarda.
Beni bu kadar düþünmen gözlerimi yaþarttý. Þu 14 Mayýs hayýrlýsýyla bir geçsede senin siyasi heyezanlarýndan kurtulsak bana yeter.Çünkü artýk kabak tadý verdin.
Bu gereksiz yazýlarý sana yazmaya da çok meraklý deðilim. Senin aksine ben düþünceleri her ne olursa olsun herkese saygýlý olmasýný bilirim.
Bu da bu konularda son yazým. Çünkü burasý kimsenin çiftliði deðil olmamalý. Gereksiz iþgal ettiðim için herkesten özür dilerim.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 01-05-2023 saat: 16:28.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri