Araya kimseyi sokmaya gerek yok. Üsluptan bahsetmiþsiniz. Benim mesleðim bu iþ. Ben fikir tartýþmasý yapmýyorum yapmamda. Size kesinlikle laf sokmak gibi bir amaçla hiç yazý yazmadým. O kadar basit mi bu iþler bunlar baþa geldi ASELS hiç gitmedi diyorsun.Lehman olayýnýn peþine ben ASELS de idim ne kadar gittiðini çok iyi biliyorum kimdi iktidar?4 yýldýr gitmemiþ.Ama ondan önce ne yapmýþ?SASA da sen aldýðýndan bu yana 1 yýldýr gitmiyor orada niye yapmýyorsun bu eleþtirilerini?
Ben sana mesleken karþýmdaki birine ne yazacaksam bunun dýþýnda yazý yazmadým yazmamda. Ayrýca sana cevaben yazdýðým yazýlarda senin iyiliðin içindir.Günü gelir anlarsýn.
Bir kez daha tekrar edeyim borsa denilen olgunun siyasetle zerre alakasý yoktur. Bana bununla gelme bunun dýþýnda bana ne eleþtiri yaparsan baþýmla beraber.
Ha olur ya yine de bana yazý yazma dersin.Bundan sonra sana en ufak karþýlýk yazýsý yazmam.
Benim burada yazdýðým yazýlarý bu piyasada deðme insanda yazamaz.Yazýlar orada arþivde ne zaman ne yazmýþým ne olmuþ var. Ýsteðin en güvendiðin adama sana yazdýðým yazýlar dahil bir okut bakalým sana ne diyecek.
Sayýn Derviþ Yunus lütfen sende bu ikili diyaloða müdahil olma.Teþekkürler.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri