ne dedisek o .tüm varlýk fonlarý borsada halka açýk sefalet durumda.açýk olmayanlar kimblir nasýldýr.
ne dedisek o .tüm varlýk fonlarý borsada halka açýk sefalet durumda.açýk olmayanlar kimblir nasýldýr.
iyi günler diliyorum.aselsan bedelsizine katýldým.fakat maliyet 1 tl bölündükten sonraki haliyke 50kuruþ artmýþ.müþteri danýþmanýný bedelsizlerde 1 tl artmasý normal dedi tüm bedelsizlerde maliyet 50 kuruþ bölündükten sonra arrtar dedi.bu normalmidir.Hatýrý satýlýr meblað yapýyor.BÝLEN ÜSTAD VARMIDIR?CEVAPLARSA ÇO SEVÝNÝRÝM.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Borsa yükseliyor bu yerinde sayýyor her habere düþüyor, borsa düþünce katmerli düþer artýk.
Koca þirket, büyük yatýrýmcý niye gelmez neden itibar etmez, çünkü eniþtenin arka bahçesi, neyine güvesinlerde yatýrým yapsýnlar.
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Defter deðeri deðil o nominal deðer o 1 tl çok farklý bir þey. Ne soruluyor anlamadým ama. 50 tl maliyetiniz var % 100 bedelsiz bölündü benim bildiðim maliyetiniz 25 tl olur 25,5 deðil.
Bedelsiz bölünürken lot fazla ise belki bir masraf olur ama o da sanmýyorum ki hisse baþýna 0,5 kuruþ olsun.
Yine de soruyu çok anlamadým. Ama açýn bir aracý kuruma telefon genel müdürlüðüne takas bölümünü isteyin en iyi cevabý onlar size verir.Mümkünse banka menþeeli olmasýn.
Ben hele üstad hiç deðilim propolis varken bize düþmez ne dedi ise o![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri