ASELSAN yabancý oraný 11 Eylül 2023 % 26,21. 12 Eylül 2023 % 26,85.
Fark % 0,64. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
ASELSAN yabancý oraný 11 Eylül 2023 % 26,21. 12 Eylül 2023 % 26,85.
Fark % 0,64. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Amerikandan F16 ile ilgili bir haber düþebilir i acaba , yada yaptýrýmlar ile ilgili , sürpriz olabilir diye düþüþde bende satmadým
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
cuma kapanýþ alarm verdi.eski kurtlar bilir.temel analizcilerde bilir.yabancýlar zaten biliyor.bakýn kafasýný kaldýramýyor.yeni gelen 2 milyon kardeþlerimizi mallandýrýyoruz .devam asýl çöküþ mallandýrma bittikten sonra .
[QUOTE=Salih Karakaya;6547768]Yukarýdaki yazýmý dikkate almayýn. Komisyon oranýndan bahsedince takas komisyonu kesilmiþ sandým.
Yatýrým hesabý özetimden kontrol ettim. Aselsan bedelsiz hisse ile ilgili hiçbir ad altýnda kesinti yok. Bankanýz 'bedelsiz katýlým ücreti'' adý altýnda kestiði parayý maliyetlere nasýl yansýtmýþ onu da anlamadým. Ama yine de Ýþ Bankasý'na soracaðým.[/QUOTE
]Bununla birlikte; bedelsiz sermaye arttýrýmýn tamamý kar yedeklerinden yapýldýðý için tamamýnýn itibari deðerinin 1-TL üzerinden hesaplandýðýný ve maliyet hesaplamasýnda herhangi bir sorun bulunmadýðýný tarafýnýza bildiririz.YANÝ SONUÇ OLARAK HERKESTE AYNI HATA VAR KÝMSE FARKETMEMÝÞ HERALDE
Ben de öyle bir durum yok.Tam %50 maliyet düþmesi var. Bedelsizde ben deðeri 1 tl'de olsa para ödemiyorum ki maliyetim artsýn. Yuvarlak açýklama yapýlmýþ. Konu hakkýnda net bilgi verilmemiþ. BDDK'ya þikayet edin.Elbette maliyet deðerlerinizden eminseniz.
ASELSAN yabancý oraný 13 Eylül 2023 % 26,34. 12 Eylül 2023 % 26,85.
Fark % -0,51. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Son düzenleme : Eko-Psike; 14-09-2023 saat: 10:18.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Sayýn Emrecan79 niye söyleneni dinlemiyorsun. Meksa yatýrým takas bölümü emekli olmadý ise Cüneyt Þare olmalý ara sor.Yok mail atmýþsýn yok cevap gelmiþ.Niçin bu bileni dinlememe konusunda bu kadar ýsrar ediyorsunuz anlamýyorum bu iþlerde ........
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri