ASELSAN ile TUSAÞ arasýnda uçak aviyonik modernizasyonuna yönelik olarak 29/09/2023 tarihinde, toplam bedeli 14.000.000,- ABD Dolarý tutarýnda bir sözleþme imzalandý
ASELSAN ile TUSAÞ arasýnda uçak aviyonik modernizasyonuna yönelik olarak 29/09/2023 tarihinde, toplam bedeli 14.000.000,- ABD Dolarý tutarýnda bir sözleþme imzalandý
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
KAP: ASELS [ ] ASELSAN ELEKTRONÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Yeni Ýþ Ýliþkisi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1198867
Dosyalar:
Yeni Ýþ Ýliþkisi 2023-10-03
ASELSAN ile ROKETSAN arasýnda Haberleþme Sistemleri,
Arayýcý Baþlýk Sistemleri ve Atýþ Kontrol Sistemleri ile ilgili toplam deðeri
4.900.000,- ABD Dolarý, 5.233.100,- Avro ve 55.262.944,- TL olan sözleþmeler
imzalanmýþtýr.
Bu açýklama ROKETSAN'dan alýnan izne istinaden
yapýlmýþtýr.
Tahtacý her kim olursan ol gerçekten çok büyük m.lsýn. Eðer sen bu iþi birazcýk olsun biliyorsan ben tüm yetki belgelerimi yýrtýyorum.....
Eðer þu m.lca iþlemleri yaptýðýn para kendi paran olsun cümle alem öpsün beni. Ama kabahat sende deðil sana bu icazeti verenlerde. Devletin bazý kademelerinde bir tane aklý baþýnda adam yok demek ki. Bu yapýlanlar yanlýþ diyemiyor. Kimi öpeceksiniz bu iþlemlerle yýllardýr içeriye kitlediðiniz küçük yatýrýmcýyý mý? Gerçekten böyle bir kafa olmaz yani.
Benim problemim mi bu nedir ya baþka hissede operasyonu tamamlayacaksýnýz buna geçeceksiniz bu öyle gidecek öyle mi? Yok ya.
Umarým aklý baþýnda birileri yazdýklarýmý okuyordur.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-10-2023 saat: 10:52.
Gökten iþ yaðýyor ama hisse tepki vermiyor ya da bilinçli verdirilmiyor.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Kaðýt üzerinde oluþturulmuþ içi boþ birçok þirket hükümetin gözetimi ve desteðiyle halka arz yöntemiyle, kýsa yoldan para yapmak isteyen özellikle genç vatandaþa kitlendii daha sýrada 50 ye yakýn kaðýt üzerinde þirket borsaya açýlmak için sýrada, sen biraz daha bekle demek daha yeteri kadar toplayamamýþlar.
Sayýn Junge bu yazdýklarýn þehir efsanesi.O gençlerin çoðunun durumu sosyalde borsa üstadýyým diye geçinenlerden kat ve kat daha iyi. Gerçek bu.
Ayrýca burada olan bitenle de hiç alakasý yok.
Ben beklerim sýkýntý yok. Ama bu iþi yapanýn benim kadar zamaný yok. Benden söylemesi. Ben olmadý çocuða býrakýrým þu kadar USD olmadan satýlmayacak diye olur biter. Hepimiz buralardayýz beni bilirsin.
Burada bu iþi yapanlar ayýdan büyük fil var bunu sakýn unutmasýnlar....
Yer Ýmleri