Çok önceleri bir þeyler yazdým USD bazlý. % 100 bedelsiz verdi hedefleri böldüm ikiye. Hissede kim var ne yapar hiç umrumda deðil. Hatta 45 olmuþ 41 olmuþ sürekli izlemiyorum bile iþlem yapmayacaðým için.
Saaaatmýýýyooooorum. Herkesin kendi bileceði iþ. Tek bu tahtada deðil en az 10 tane hisse sayarým eziyetin bezdirmenin kralý yapýlýyor þu an piyasa ile beraber. Sonunu görmek herkese nasip olur mu bilmem.
Beni üzen tek þey Devlet yanlýþ yapýyor. Þu tahta patron hissesi olsa aðzýma geleni sayarým. Misal Deprem zamaný TVF bir sürü hissede alým yaptý. Mesela bunu neden almadý saçmalýk. Madem satýcý var HÝSSe geri alým kararý neden alýnmýyor bir saçmalýkta bu.
Ama bazen bu patron þirketlerinde de oluyor bir ego bir herþeyi ben bilirim edasý oluyor bu piyasada bazýlarýnda. Bunlara meram anlatmak maalesef çok zor oluyor. Takasta 2. olan kurumun da yatacak yeri yok.
Kottan çýkarýp tekrar sýfýrdan halka arz mý etseler acaba diye düþünmüyor deðilim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri