O Hesaplamalar doðru ben doðru yerlerde alým yaptýðým için kayýpta deðilim. Ama henüz hiç sat-al yapmadým. Bunu yapsam zaten topicte beni bilen bilir yazý yazmam.Çünkü etik olmaz.
Portföylerde mutlaka bulunmasý gerekli bir hisse bana göre. Tek hisse deðil de dengeli bir portföy yaparsanýz psikolojiniz çok yýpranmaz.
Borsada ne kazanacaðýnýz üzerine deðil de mutlaka sonunu görebileceðiniz pozisyonlar alýp taþýrsanýz daha saðlýklý olur.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ülkemiz için savunma sanayinin ne kadar hayati bir önemde olduðunu bugün net görüyoruz, ABD, Rusya, Fransa, Ýngiltere, hatta almanya gibi savunma sanayisi geliþik ülkeler kendi coðrafyamýzda bize söz hakký bile tanýmayacak operasyonlara imza atýyorlar.
Akdenizi kendi süs havuzuna çeviren güçler, bizden bizim paramýzla kanal açtýrýp montö yü deldirip birde karadenizden kuþatacaklardý, kanal açmak isteyen zihniyetle aselsaný her türlü baský altýna almaya çalýþan zihniyetin sahipleri bana göre ayný. Az yada çok her bir savunma þirketi bu ülke için kritik öneme sahip.
Sayýn Junge güçlü olmazsan ne anlaþman olursa olsun. Adamlarýn uluslararasý anlaþmalara uyduðu mu var.
Bu tahtadaki operasyon kimin fikri ise onda da ona bu imkaný tanýyanda da gram akýl yok. Ben þu þirketin baþýnda olsam kimseyi takmam çatýr çatýr hisseleri çoktan geri almýþtým.
Bofa & YKb robotu bir de onlara her türlü desteði veren takasta 2. olan kurumun yatacak yeri yok. O güçleri var þuradan 10 mln lt mal çekseler herkes çil yavrusu gibi daðýlýr.Onlar bunu yapmayýp bir de bu iþleri yapanlara destek oluyorlar.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Þimdi anlaþtýk Sn Lunar..Ama o dýþarýdan bu iþleri organize edenleri de defetmek gerekiyor. Siz bana ister inanýn ister inanmayýn ama durum böyle .. Çýkacak zamanla ortaya. Ýnþallah ben o zamana kadar direnirim. Benim buradaki miktarým yüklü. Her seferine fena acýtýyor psikoloji bozuyor..
Sayýn Suheyl anlaþamayacak bir þey yok. Ben sizi anlýyorum. Ben mesela bugünün takasýný yorumlasam baþýma iþ alýrým. Maalesef çakallýk diz boyu ama bu mal bu fiyatlara ucuz.
4200 K an itibarý ile BOFÝ cik.. Tavan bekliyoruz o zaman deðil mi ??![]()
Yer Ýmleri