Hayýrdýr niye rahatsýz oldun? Burada üstü kapalý yazmak zorunda kaldýklarýmýz kadarýný mý biliyoruz sanýyorsun? Bu iþleri bu kadar abartmanýn herkesin gözüne sokmanýnda manasý yok.Saf mý millet al gülüm ver gülümle düþür düþüþ çubuklarý kýsa malý buldun mu çuvalla al sonra ertesi gün millet uyanmasýn diye yan hesaplara daðýt. Yetmesin foncularý kafala. Sen niye rahatsýz oluyorsun bunlarýn yazýlmasýndan? Organize de laf mý Organizenin nirvanasý bu tahtada yapýlan iþler.
Baþkalarýný bilmem beni mutlu etmeden kazanamazlar. Bu da onlarýn problemi.
Sonra arada buraya sipariþ adamlar gönder. Nickler sürekli deðiþsin ama ayný iþleme yazýlarý devam. Ben boþa mý yazmak zorunda kaldým burada. Artýk olan bitene bir yere kadar tahammül edebildiðim için yazdým.
Bak yazýk deðil mi 2018 yýlýndan bu yana yatýrýmcý para kazanmamýþ.Hem de þu endekse raðmen bize de serzeniþte bulunuyor. Aslýnda bilmiyor ki ben kendimden çok onun için yazýyorum.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-10-2023 saat: 19:45.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri