Þimdi dümenden bir alýþ baþladý bana göre.. Bunlar tam hokkabaz olmuþ.. Bu emirleri nasýl kurguluyorlar akla zarar vallahi..
Büyük tezgah.. Birazdan baþlarlar yukarý sürmeye ne hesapsa.!!! O arada yazana kadar sattýðý 5 850k olmuþ![]()
Þimdi dümenden bir alýþ baþladý bana göre.. Bunlar tam hokkabaz olmuþ.. Bu emirleri nasýl kurguluyorlar akla zarar vallahi..
Büyük tezgah.. Birazdan baþlarlar yukarý sürmeye ne hesapsa.!!! O arada yazana kadar sattýðý 5 850k olmuþ![]()
Sn.suheyl
Uzun zamandýr hissede olan biri olarak tahminlerim...
CÝTÝ BOFA ve yerli iþbirlikçilerinin hisse fiyatýndaki yaptýklarý iþlemlerin temel amacý
TR nýn bu sektörde adýnýn duyulmasýný engellemek
fiyatý düþük tutmak
dünya çapýnda þirketten söz edilmesini .
savunma sanayinde yükselmesini
vitrinde öne çýkmasýný
engellemek vb. sebepler olabilir diye düþünüyorum.
Ama bir gün mýzrak bu çuvalý yýrtacak.
Meþhur direnç 56.50 görülmüþ bugün satmak lazým buralarda ama biz bekleriz her zaman oldugu gibi palada salar 50ye dogru
RNE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse yükseliþ trendinde iki kanal meydana getirmiþ bu kanallar arasýnda hareket beklemek en mantýklýsý, yani 1.86$ geçilemezse beklenti bir alt kanalda hareket etmesi kanal aralýðý 1.86-1.70$ dahada inerse alt kanal 17.4-.1.60$ arasý ki bana göre daha da aþaðýsý muhtemel görünmüyor en azýndan mevcut ekonomik konjektör içinde.
Uzun vade bekleyen arkadaþlar kýsa vade hareketleri umursamýyor en azýndan beklentileri aþaðýdaki tekniðe uygun grafik gibi olmalý, ozaman belki þartlara göre satar.
![]()
Saatlikte direk boyu 10 cent olan bir flama oluþumu var hedeflerden biri 1.91$ diðeri 1.,71$
yarýn yaþayýp göreceðiz.
ASELSAN yabancý oraný 14 Þubat 2024 % 31,75. 15 Þubat 2024 % 32,39.
Fark % 0,64. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Yer Ýmleri