Çok düþtük ellerinin ayarý yok genede pozitifim aselsanda ytd.
Þu da var olumsuz deðilim uzun vadede
Tek sebebi çok ucuz hisseler bedava çöp
Bistin tek pozitif yani da bu
Herseyden her üründen geri kaldý yýllarca
Bir yerde kapatýr ilerde doðanýn gereði
Hicbirsey bu kadar geri kalmaz hiperenflasyon yaþanan ulkede
Enseyi karartmayýn
Algicilara dikkat edin
Ekimden bu yana CÝTÝ takasýna bak bakalým ne olmuþ. Anlamakta zorlanýrsanýz 17 kasýma kadar ayrý bak 22 kasýmdan sonra ayrý bak. Hani üstadsýnýz ya Aokan1973 ile beraber bu da burada hepinize özellikle siz ikinize kýyaðým olsun ; ( Diðer arkadaþlardan bu uslup için özür dilerim.)
Adam baðlamýþ YKB & Bofa robotunu tahtaya mal alýyor. Sonra BOFA dan aþaðý doðru satarak bir kýsmýný böyle günlerde operasyon hesaplarýna daðýtýyor. Arada da sýkýþtýrdýklarý dökülüyor. Sen ve AOkan1973 gibi üstadlarda bunu bile bilmeyip mutluluk naðralarý atýyorsunuz. Bak bu kategoride bir yazýyý tüm sosyal medyayý search etsen bulman zor. Teþekkür edeceðinize aynen bu kafada devam.Hürmetlerimle. Hata siz ikinize meram anlatmaya çalýþan bende.
Not: Böyle havalarda aðlanýlmaz alýnýlacaksa böyle havalarda mal alýnýr. Ama siz anlarmýsýnýz? Hiç sanmam. Ben sizi meþgul etmeyeyim aynen devam.....
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 18-03-2024 saat: 20:44.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Cidden soruyorum ya sende hiç utanma yok mu? Verseydin ya bu yazýya da cevap.Bak nerede ne güzel yazmýþsýn sonra ne olmuþ.Yüzün kýzaracaðýna bir de üste çýkmaya çalýþýyorsun pes doðrusu.Sen bu kafayla mý borsacýlýk oynuyorsun? Bak hafif kalýrsýn. Daha karþýndaki beni çözümleyemiyorsun....
Not: Yine mesajlarýný alýntýlayýp altýna da gerekenleri yazacaðým günleri merakla bekle.Hiç þüphen olmasýn.
Þimdilik sana bu son karþýlýk veriþim.Artýk buralarý okuyanlarda neyi ne kadar anladýlarsa...... Herkese iyi akþamlar dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Sakin olmakta fayda var düzeltmesini yaþýyor aselsan sýkýntý olacak bir durum yok hisse özelinde zaten XU100 den yeri gelir baðýmsýz hareket eder böyle bir hisse 50 civarlarýna düþüþ yaþayabilir benim maliyetim 56,48 iyi yüklendim bugün unutulmamasý gereken önemli nokta düzeltme devam ediyor ve yükseliþ trendinde olan bir hisse ytd.Hele son çeyrek karý açýklansýn ve belediye seçimleri bitsin yönü belli olacaktýr tahminim ytd.
Yer Ýmleri