bilanço tarihi kendi sitesinde 26 mart olarak gözüküyor
bilanço tarihi kendi sitesinde 26 mart olarak gözüküyor
Sayýn Junge Sayýn Bohem ikiniz gibilerle benim yolum bir kýrmayýn birbirinizi. Ama þunu bilin bu topicte yýllardýr arada tekrarlanan bazý þeyler normal deðil.Ben bunu bilir bunu söylerim.Bunlarý yapanlarýnda düþündüðü yatýrýmcý deðil.Bunu iyi bilin. Saygýlarýmla.
Yoksa benim için hava hoþ yazmayýveririm olur biter kendi adýma.Baþýmda aðrýmaz hiç boþ yere böylece. AMa malýmý asla ben istemedikçe ederine gelmedikçe alamazlar elimden. Gerekirse çocuðuma býrakýrým yine satmam....
Tek bu tahta deðil son derece saçma sapan operasyonlar olan da çok tahta var. Sabretmek lazým.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
ben 2012 yýlýndan beri aselsandayým 7 li rakamlarda çok oyalandýðýný hatýrlarým 1 kere satýp 2015 yýlýnda 85 bin tl ye iþyeri aldým 2020 gibi satýp araba almýþtým tabi tamamen hepsini satmadým 2017 yýlýnda 10 000 lot aselsan vardý 47 tl olduðunda aracý kurumum arayýp satmamý tavsiye etti satmadým inat edip 9 tl thy vardý 26 fort oto 35 tl tupraþ nasip ben þahsen þükür diyorum nasipten ötesi yok biz 200 tl olur satarýz bi bakmýþýz 700 800 olmuþ hayýrlý kazançlar hepimize YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Arakdaþým ne yapayým görüyorsunuz hisse bir % 10 daha düþse adýmýz burada pazarlamacýya çýkacak.Sanki ben buraya ilk kez 67 de ya da 2 USD de gelip yazdým.
Bu þirket bende olsada olmasada ederi bu deðil. Sýrf bunu savunuyoruz diye troll olduk.Neyse herkese iyi akþamlar.
Adým hýdýr elimden gelen budur. Bazen dürüstlük ve bilgi tek silahýn olunca bazýlarýna yetmiyor gücün......
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-03-2024 saat: 18:53.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Güzel ralli yaþýyordu geri geldi aselsan iyi baþladý 2024 yýlýna düzeltmesi devam ediyor azda olsa bugün seansý kötü kapatmadý dahasý rallisine ara verdi diyelim dinleniyor aþaðýda 50 altýna düþüþ yaþamadýðý sürece sýkýntý yok yukarýda 60 civarlarý aselsan rahatlatýr 12 aylýk zirvesi 67,30 üzerinde yeni ralli beklerim kýsmet diyelim ytd.
Birbirimizi kýrmaya gerek yok forumda aselsan olmazsa farklý trene bineriz saðlýk olsun der geçeriz ytd.
Yer Ýmleri