Aselsaný 20 yýldýr alýp satýyorum ancak ciddi oranda giriþim 2017 de bölünmekle birte halka arzý %25 çýkardýðýnda girdim tepeden biraz sattým 6$ lardan seinrt yükselmeye baþladýðý 3,5$ seviyelerine düþtü dedik daha düþmez bu kez yüklü girdik ancak ayný süreçde CB ye baðlandý, düþtükçe düþtü 1,2$, inatla çýkmadým, zoruma gitt, satmadým.
Niye aselsan aldýn diyeceksin hangi alýþým için söylüyorsun en son aldýðýmdan bu yana neredeyse 7 yýl geçmiþ, bugün asla almam. O zamanlar, bnim aldýðým zamanlar yani, þirketin projeleride hedefleride karýda iþliyordu (halada iþliyor )
Ancak ben aldýðým zamanlarda oldukça þeffaftý þirketin cebine gizli eller girmemiþti, güvensiz ortamý yoktu, þirket çalýþýyor ama þimdiki gibi hem çalýþýp hemde köle muamelesi görmüyordu.
Benim siyasi bir tafafým yok 30 yýldýr oy vermiþ deðilim tüm parti ve siyasiler bana göre bir babanýn ayný amaca hizmet eden evlatlarý gibi düþüncede farklý görünselerde amaçlarý hizmetleri tek amacadýr. al birini vur ötekine .
Ancak forumda aselsanýn düþürüldüðü durumu görmezden gelen kiþilerin akpye yakýn düþüncede olan arkadaþlarýn eleþtrilerini sanki aselsan þirketine yapýlýyormuþ bir algý maniplasyonu yapýlyor, barsada vede þirketin hesaplarýyla yapýlan iþlermlerin tümünde iktidarýn payý var.
aksine iktidar þirketin yakasýndan cebinden elini çekse yatýrýmcýsýda abad olur. ben elimdekilerin yarýsý artýk dayanamadýðým için yada güvenemediðim için yenilgiyi kabul edip 1,60$ lardan zararýna sattým. ben sattým 2,15$ e yükseldi 7 yýl bekle 2 ayda geldiði nokta beni afallattý erkenmi sattým diye afalladým. þimdi ise strese gerek yokmuþ keþke 2,15 ten tamamný boþaltsaydým diye düþünüyorum, KAAN projesini el birliði ile medyada piyasada güzel pazarladýlar gibi geliyor, artýk tekrar çýkarm veya bi 5 yýl daha mý süründürür belli deðil.
Realist davranýyorum, akp li reisçi vatan evlatlarý sanýyorki reis yoksa memlekette yok, bu düþünce olduça hastalýklý ve yanlýþ. Reis dediki bu son seçimim, "Hadi ÝNÞALLAH" diyorum, artýk ona bel baðladým.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri