Eeevveeettt..
Þirketimiz bilançoyu gönderip, dönem kaarýný ona katlandýðýna göre, Þimdi sýrada Aða'nýn hüneri var..!!
Bakalým hissenin fiyatýný ikiye katlayacak mý.?
Aðada hüner kalmamýþ..Ancak 3.44 e kadar kaldýrabildi..Sonrasý fisss..
Menderes bile tavana yapýþmýþ.. Sanýrým Biz,3.30 larda uyuyup Sýramýzý bekleyeceðiz..
Hisseyi niye baskýladýklarý,Seans kapandýktan sonra gönderdikleri kap açýklamasýndan anlaþýldý..!!
Yakýnda , Hünerlerini gösterip,yurtdýþý iþ baðlantýsý haberlerini piyasaya,Hisseyi de yukarýya doðru sürmeye baþlarlar..
Hafta içi düþüþ olursa ,biraz kaðýt toplamak ,Benim için iyi olur...
Aþaðýda,3..00 - 3.30 TL arasýnda Takipteyim..
Son dönemlerde ciddi artýþ gösteren ve yüksek seyrini devam ettiren enerji fiyatlarý, þirketimizin büyüme planlarýnda Avrupa'daki yatýrýmlara öncelik verilmesine yol açmýþtýr. Bu baðlamda, Güney Avrupa ve Doðu Avrupa ülkelerinde planladýðýmýz yeni enerji üretim tesisleriyle þirketimizin yenilenebilir enerji santrali portföyünü büyütme kararý almýþ bulunmaktayýz.
Avrupa'da, sabit fiyat ile garantili alým sözleþmesi olan ("feed in tariff" ve "power puchase agreement") projelerin yaný sýra, ikili anlaþma ve/veya piyasaya satýþ seçenekleri de dahil olacak þekilde güneþ santrali projelerine yatýrým fýrsatlarýnýn tespit edilmesi ve deðerlendirilmesi öncelikli gündemimize alýnmýþtýr.
Bu maksatla, baþta Ýtalya ve Yunanistan olmak üzere, Avrupa'da yeni solar enerji santrali lisanslarý geliþtirmek ve/veya lisans satýn almak suretiyle baþlanacak bu yatýrým sürecine iliþkin fýrsatlar, piyasa koþullarý ve olasý iþ planý hakkýnda Yönetim Kurulu Üyemiz Ýlker Hakan Kayhan, Kurulumuza sunum yapmýþtýr. Bu çerçevede, yatýrým sürecini yönetmek, þirketimizi temsil etmek ve þirket namýna görüþmeler yürütmek üzere 19.08.2022 tarih ve 2022/41 sayýlý yönetim kurulu toplansýnda kendisine yetki verilmiþtir.
Geliþmeler oldukça ve somut adýmlar atýldýkça kamuoyuyla paylaþýlacaktýr.
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine saygýlarýmýzla sunarýz.
toplantý sonucu ne oldu acaba
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Þerif.
Yer Ýmleri