Detaylý anlatan bir site adresi var mý? Türkçe tercih sebebi
Detaylý anlatan bir site adresi var mý? Türkçe tercih sebebi
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Aþaðýdaki web sayfasý ile ERC20 Tokeni çýkartabilirsiniz.
https://steemit.com/ethereum/@maxnac...erc20-verified
Veya
https://hashnode.com/post/how-to-bui...c93awtbij90uzn
WAVES de daha basit dimi...Ýþte ona UPDATE diyoruz.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Ýþte bu çýkartýlan TOKENleri (Sýfýr maliyet) size bize daðýtýp ayný tahvil gibi para toplayýp proje yapýyoruz diyorlar...
Psikolojik YAS süreci
Kýsaca TOKEN ler projesi dýþýnda bir þey vaad edemez ediyor ise kandýrýlýyorsunuz.
Bize yeni 3.nesil yeni sanal coin lazým..Bunun peþindeyim.
Kendi block chaini. Asla takip edilemez sistemi. Mesela hiç isim vermedim ama VERGE muhteþem mesela bu konuda ama aþaðýdaki konularda yetersiz..
Her arayüze basitçe uygulanabilir arayüz lazým. Mesela Flash veya avi seyrettim webde tek týk ile BAHÞÝÞ atabilmeliyim.
Bunu sistem ne bileyim parmak izimle okuyabilmeli. 2-3 onay kutusu atabilmeli. UZUUUUUUNNN adresler yerine ne bileyim basit adres olmalý....
BU YORUMU beðendiyseniz secbul'a bahþiþ atýn gibi forum ile iliþkisi olabilmeli. Sanýrým anlatabildim..
Psikolojik YAS süreci
Çok güzel anlattýnýz hayal deðilDaha da ilerisi cep telefonunda ki QR kodu ile dilediðimiz yerde kullanabilelim
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Josep Young:
Samsung (evet bildiðimiz Samsung) ASIC miner ve þifre para madenciliði için özel ekipman üretimi aþamasýna girdi!
Bitmain’in artýk ciddi bir rakibi var
Nasýl olsa almayacaðým bana göre daha fazla hash zorluðu demek..
Bu konuda þöyle bir teori var...
Bir gün üreticilerin coðu pes eder ve tek kalan o üretici satmayý býrakýp kendi kasmaya baþlar, yeterli hash gücüne sahip olunca sistemi birden kapatýr., madenciliði brakýr... Tüm transferler tabiki durur..Kýsaca sistemi öldürür...O hash gücüne geri eriþebilmek belki diðerlerinin yýllarýný alýr falan filan..
Nereden biliyorum..
Basit basý conler var...SHA256 ayný bitcoin tabanlý...Bazen güçlü bir madenci bir abanýyor kimse kasamýyor tabi sonra bir gidiyor geride kalanlarý o zorluðu çözmesi günler alýyor. Tabi kimse boþu boþuna saatlerce durmak istemediði için transfer ölüyor.
Böyle olunca bazen HASH kiralama ile normale dönme çabalarý oluyordu...
Psikolojik YAS süreci
Burada zamanýnda ünlü walletlarý yazmýþtýk tekrar edeyim
Aþaðýdaki linkte þunu bulacaksýnýz.
BITFINEX ýn cold wallet ý.
Bu cold wallet ýn gitgide eridiðini göreceksiniz...Yani kiþi BTC satsa yine sistemde kalýr ama wallet dan BTC bir yerlere gidiyor..
Veya sisteme gelen BTC gidenden daha az..Tabi birden fazla Cold wallet da olabilir.
https://bitinfocharts.com/bitcoin/ad...DHYoqkyNVsFk9r
Sistemdeki en büyük cold wallet..
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri