Birde sayýn Secbul a yazayým. O kadar elliotçularýn grafiklerine bakýyorum. Hatta isim yapmýþ öyle kiþiler bile sizin gibi net deðiller. Gerçekten takdir ediyorum [emoji122] [emoji122] MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde sayýn Secbul a yazayým. O kadar elliotçularýn grafiklerine bakýyorum. Hatta isim yapmýþ öyle kiþiler bile sizin gibi net deðiller. Gerçekten takdir ediyorum [emoji122] [emoji122] MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
.
Bu hesap Binance ile ilgili.
C=0.618 x A çizgisi 3993.72 den geçiyordu. 3994.52 görmüþBEn azýcýk aþaðýdan þeyettiydim. 3990.
.
.
Tepe 3 ? mü bilmiyoruz þu an yazdým. C=A da 3 deneyimlediðim de çoktur. Daha sonra 5 ile çift tepe yapmýþtýr.
Ýdealini koyduk. Soru iþareti.... 38.2 ler ise buradan (Hemen deðil kýrýk dökük olacak) Tekrar gireriz.
.
.
Unutmadan eliitcu 4 ü filan trade ederek beklemez. 4 elbet yapacaktýr ama hava civadýr. 4 ona anca sarý ýþýk iþareti olur. En harbi eliottcu 5 lerde girer çýkar. Ben trade etme þansýmý denedim.
.
.
Bu anlayýþa göre harbi eliiotcu bir FON 5.3 den hatta daha idealinden 5.3.(B) den 5.4 e de oynamaz o satmýþtýr tepelerde dönüp bakmaz. Þu anki olanlara en fazla 5.4 oluyor der gülüp geçer.. 5.5.5 dibi bekler.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
.
.
BTT çok konuþuluyor. 4? olan yer 38.2 olmaya çok yakýn.
Bu hesapta b yazan yer beni düþündürüyor. Çünkü kýrýk deðil. sanki 4 olan yer 4 olmayacakta azýcýk daha yukarý gidecek gibi.
Psikolojik YAS süreci
.
.
BCH sv hatýrlarsýnýz. Ona benzeyecek gbii.
Psikolojik YAS süreci
.
.
Dolar tl de 5.4 ? olan yer çok zorladý etkisini. Sonunda galip çýkacak gibi .
Psikolojik YAS süreci
.
.
ETH noktasal c =0.618 x a da.
Psikolojik YAS süreci
.
.
XRP/BTC deki 0.50 seviyesi inanýlmaz direniyor.
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri