Secbul hocayý kendinden soðutan BTC bize neler yapmaz![]()
Secbul hocayý kendinden soðutan BTC bize neler yapmaz![]()
.
.
.
Xu 100 en olumlu senaryo olmadý. Þimdi sýrada diðerleri var 0.786 dan tepki geldi.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Hocam 1500 dolarlar dan almak ta iyi kazanç býrakýr. Sizin dediðiniz gibi önümüzde Mt.gox, havking gibi olaylar yeni hikayeler oluþturabilir MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
.
Noktasal 0.886 dan tepiyoruz gibi..Bu bölgeleri flat geçiyorum.
Psikolojik YAS süreci
.
.
Aynen devam...Artýk xb' þansýna bakýyorum. Ýkili dipte olabilir ama ben xb' daha çok þans veriyorum artýk.
Psikolojik YAS süreci
To the mooon arkadaþlar.
Buralardan þimdi alan aldý, almayan seneye 50bin dolar fiyat etiketini görünce zýrlamasýn ona göre. Þu shitcoin aþkýnýzdan da vazgeçin artýk.
Not: Yatýrým tavsiyesi deðüldür.
Arkadaþlar sayýn Patrick Bateman haklý... BTC 4000'e düþer 3000'e düþecek falan gibi böyle kýsa vadeli boþ þeylerle uðraþmayalým. Günlük al satlarla kazandýðýnýzý zannedersiniz fakat günün sonunda çok piþman olursunuz. Böylesi yeni bir oluþumu çok güzel bir yerden yakalamýþ (keþke daha önce bilmiþ olsaydýk ama kýsmet) olmanýn keyfini çýkarýn ve alýn kenara atýn hiç bakmayýn 2 yýl sonra inanýlmaz deðerlere geleceðine eminim. Ayrýca lütfen Türk insanlarýný uyandýrýn çevrenizdeki insanlarý bu yeni oluþum içinde olmasý için bilgilendirin. Yýllarca kimse bizim ülkemizde böyle bir oluþumdan bahsetmedi belki 2013 te insanlar daha bilinçli olsaydý ülkemizde birçok insan buradan faydalanmýþtý... Sevgiler, saygýlar Allah'a emanet olun...
Yer Ýmleri