Bitiþ savrulmasý gelmiþ olabilir. Ya þimdi ya hiç.
Bitiþ savrulmasý gelmiþ olabilir. Ya þimdi ya hiç.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
domince artýyor, altlardaki kayýplar artýyor, market cap bir önceki ATH'yi geçti.
eðer alým devam ederse, düzeltme gelmezse 40k larý görmek zor olmayacaktýr...
Selamlar,
Türkiyede sokakta btc çýktý diye çýldýranlar mý oluyor, iyiymiþ 🤣🤣
Þaka bir yana 23k dan sonra bende çýktým fakat bu nedir arkadaþ, bir açýklamanýz var mý sizin?
Kim alýyor görünüyor mu bu iþ borsa gibi takas falan takip edilebiliyor mu ?
Yoksa bunun arkasýnda bir devlet var diyeceðim...
e geçen sefer bana esnaf vb çok "nasýl alýrým bunu abi" diye sormaya baþlamýþtý gidip oturduðum yerlerde filan. salgýn iþi olmasa þimdi de baþka bir formatta durum hissedilebilirdi belki ama maalesef
çok büyük montanlý alýmlar yapan kurumlar duyuyoruz, gerçektir deðildir bilemem ama kolektif bir manifestasyon durumu da var gibi. + mesela altýndan, tahvilden 3-5 kaysa zaten uçar bu kadar hatta daha fazla belki
Son düzenleme : KPL; 02-01-2021 saat: 22:52.
Vay be demek esnaf bile bu iþe sardýysa haklýsýn valla, hoþ eski bir göstergedir bu herkes duyduysa satma zamaný gelmiþtir, ama burasý orasý deðil burasý farklý bir ortam herþey çok deðiþken, o yüzden çok terste kalýyorum...
Ew analizinden bahsetmiþsiniz, müsait olan varsa yollasýn hepberaber inceleyelim ...
Ya altýndan tahvilden 3-5 kaçmayla olacak iþ deðil bence çok daha büyük biþeyler var covid baþladýðýnda yapmasý gereken hareketi neden þimdi yapýyor ?
Çok karýþýk kafam
https://grayscale.co/
bu sayfaya bakýn mesela. bunlarýn çok çok ciddi aldýðý çok söyleniyor. sayfanýn altýndaki video ve haberlere de göz atabilirsiniz.
ben önceki rallide 10+ milyon TLlik bitcoin almýþ türk iþ adamýna bizzat rastladým valla. hani yalan söylediyse bilmem.
ama bu seride, bu saatten sonra hala kesin girilir diyen de uçuyordur tabi. bakalým ne olacak.
Yer Ýmleri