-
Var bende bankalarin cogu. sn. nikrece Ozelleri secim icin aldim, hedef fiyatim yok.
1 ayligina degistirilebilir miyim diyorum. Yani geri goturecegim. Karabatak kusu, TAV.
26'sinda onun, 28'inde Garanti'nin bilancosu geliyor. Fiyatlari da ilerde iyi birsey yapip yapmadigima bakmam icin yazdim.
-
RUSYA : TÜRKİYE gelen turist uçaklarına geri dönebilmeleri için GARANTİ versin...
bakalım ne yapacak hükümet ?
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
O yuzden Tombul Kus gidiyor ya. Isi artti. Rus ucaklari ucamiyor.
-
POLITICOEurope
@POLITICOEurope
·
3h
Finland is gearing up for a historic decision, as the country considers jo/ining NATO. The debate, reignited by the war in Ukraine, is expected to kick off in earnest today when the government presents a white paper on security.
-
Çok eskiden çelebiyi takip ederdim. Treni bir kaçırdık, hiç tav la ilgilenmedim. Ne yaparsanız tersinin olduğu bir borsa var.
-
sadece kuş lar değil ancak belli sektör ve hisselerde yükselişler var.. başka bir yerde yazdığım yazıyı paylaşayım
BİSTTEKİ VAHŞİ YÜKSELİŞİN SIRRI
faizlerin düşük olması,saçma sapan bir şekilde sürekli midahale edile döviz fiyatları..
enteresan olan YABANCI YATIRIMCI sürekli çıkış yaparken yerli ( belkide bıyıklı ) yatırımcının bist e ilgi göstermesi...
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-

Originally Posted by
666
O yuzden Tombul Kus gidiyor ya. Isi artti. Rus ucaklari ucamiyor.
372 uçağı var .Bu gün o filoyu kurayım deseniz şimdiki ederinin 3 katına kuramazsınız .Onun için 55-60 hedef veriliyor.
Uçuş gelirleri ile günü kurtarıyor sadece.
-

Originally Posted by
radyolog
sadece kuş lar değil ancak belli sektör ve hisselerde yükselişler var.. başka bir yerde yazdığım yazıyı paylaşayım
BİSTTEKİ VAHŞİ YÜKSELİŞİN SIRRI
faizlerin düşük olması,saçma sapan bir şekilde sürekli midahale edile döviz fiyatları..
enteresan olan YABANCI YATIRIMCI sürekli çıkış yaparken yerli ( belkide bıyıklı ) yatırımcının bist e ilgi göstermesi...
Göztepe'yi alanları da ekle
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri