-
Şimdilerde Engin Altan Düzyatan ile Çöp Adam dizisinin başrolünü paylaşan Elçin Sangu, Özdemir'in paylaşımına "Yoo biz de gayet destekliyoruz. Küçümsemeye çalışmak da yeni moda oldu herhalde. Oysa bu tarz söylemlerin ne kadar kritik olduğunu siz daha iyi bilirsiniz" dedi.
https://www.mynet.com/cuneyt-ozdemir...6961-mymagazin
Benim hala 3. tercihim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Ana holding hisseleri bankalara göre çok geride kaldı,tahminen banka endexsine göre %50 gerideler,düşünceli durum,o zaman düşünüyorum endexsin 7500 olmasımı gerekli
...ytd.
-

Originally Posted by
mavsar
0 olarak 2006 yılında almıştı. Arabanın ilk sahibiyiz. Yıllardır emekli maaşını aldığı bankaya yaptırıyordu. Bugün yok çekmişler
düzenli prim ödediyseniz başka bir sigorta şirketine gidin.bence yaptırırsınız.. bankalar kıl olur
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
Ahmet Mergen dolar bazında çoğu sektör endexsi tavanlarda gezeliyor bazıları hariç,bana göre tehlikeli yerler
ytd.
-

Originally Posted by
radyolog
düzenli prim ödediyseniz başka bir sigorta şirketine gidin.bence yaptırırsınız.. bankalar kıl olur
Bundan 4 sene önce banada yüksek çıkartmıslardı,oyak ile çalışıyordum,bende başka kapıya gitmiştim trafik sigortası için,kaskoya dokunmamıştım,1 sene sonra ikisine birden indirime gitmişlerdi baktılar müşteri kaybediyorlar,bu sene yazın %100 zamlı yaptırdım,diğerleri %150 demişti,bakalım 2023 yazında ne olacak,belkide kaskoda sorun çıkartabilirler arabalarım için,o zaman gelsin bakarız.
-
-

Originally Posted by
mavsar
0 olarak 2006 yılında almıştı. Arabanın ilk sahibiyiz. Yıllardır emekli maaşını aldığı bankaya yaptırıyordu. Bugün yok çekmişler
Hasar durumuna bakıyorlar. Kazası çok olmuşsa yan çiziyorlar. Zamanında benimde başıma geldi. Model 2008.Başka sigorta şirketine yaptırdım.
-

Originally Posted by
refaba
Ben devamlı kalkınma bankasıylan ilgileniyorum,devamlı bedelli yapıyor,şimdi tekrarmı bedelli yapacak acaba ?
Kamu bankalarının durumu içler acısı, bedelli sermaye arttırırlar.. Varlık fonu bunu rahatlıkla karşılar. Mesele kağıt ve mürekkep meselesi...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri