-
Yurtdışı piyasalar Yeşil pırasa iken,Bizim borsa niye Kırmızı havuç oldu.??
-
2022 yılında yüzde seksen beş zam alan var mı?
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Yurtdışı piyasalar Yeşil pırasa iken,Bizim borsa niye Kırmızı havuç oldu.??
Öğleden sonra bende izleyemedim...
varmı bir nedeni, nedeni bilen yada ?
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
11 temmuz pazartesi merkezin nöbetçi sayısı artırılmalı. Herkes Kurban tatilindeyken kurban olmamak gerek. Bu adamlar özellikle bu tarihi seçmişler gibi.. Ülkenin tatilde olduğunu biliyorlardır herhalde.
https://t24.com.tr/haber/aihm-osman-...uyurdu,1044469
-

Originally Posted by
MedwiG
Nebati: Finansal piyasalarda istikrarı artırmaya yönelik attığımız adımlara rağmen başta enerji ve tarım ürünleri olmak üzere küresel emtia fiyatlarındaki yüksek artışların devam etmesi, ülkemizde de Haziran ayında enflasyonun yüzde 4,95 gerçekleşmesinde etkili olmuştur
Nebati: 2022 yılında kümülatif bazda asgari ücrete yüzde 94,6 oranında, kamu görevlileri ile memur emeklilerinin aylık ve ücretlerine yüzde 85,5 oranında, SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına yüzde 78,6 oranında artış yaptık
%85,5 zam yapmışlar demek !! Benim hesaba yatmayan bu '' zamcıklar '' kimin hesabına gitti acaba.. Peşine düşsem bulabilirmiyim veya bir taksici- çöpçü felan bulup getirir mi ? Bazen '' yahu ülkenin durumu bu kadar demek ki, üzme kendini '' diyor ve arsızlık yapmıyorum ama yapılmayanı yaptık diye övündüklerinde tepem atıyor.
Sizde çıkıp mertçe '' eyyy emeklim, çalışanım biliyoruz çok zor durumdasınız. Maalesef merkezi bütçe de zorda , affedin beceremedik vb '' deseniz vallahi aç yatsamda gam yemem.
-
-
Bu hesaba göre Aralık ayında 5000 lira alan birisinin maaşı Temmuz ayında 9250 lira olması gerekiyor! Cuma ola hayrola
-

Originally Posted by
3520
Bu hesaba göre Aralık ayında 5000 lira alan birisinin maaşı Temmuz ayında 9250 lira olması gerekiyor! Cuma ola hayrola

Tüm memurlar için oran doğru
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri