-

Originally Posted by
nikrece
Farklı boyutlar vardır.
1.boyut Tanrı ve dinlerdir.
8 milyar insanının % 80 ni farklı dinlerden olsa da ,görmedikleri halde tek tanrıya inanır.
Dinler toplumların idaresi için olmazsa olmazıdır. Gereklidir. Bu yüzden her şekilde kullanılır.
Haaa, Şimdi anlaşıldı..
Uyanıklar, Kendileri rahat yaşamak için, safları da idare etmek, yönetmek için kullandıkları , anlattıkları masala ,din deniyor..!!
-

Originally Posted by
nikrece
Farklı boyutlar vardır.
1.boyut Tanrı ve dinlerdir.
8 milyar insanının % 80 ni farklı dinlerden olsa da ,görmedikleri halde tek tanrıya inanır.
Dinler toplumların idaresi için olmazsa olmazıdır. Gereklidir. Bu yüzden her şekilde kullanılır.
ÇÜNKÜ İNSANLAR EN TEHLİKELİ YARATIKLARDIR.
2.boyut hastalıklardır. Görmesek de mikroplar virüsler bakteriler (iyisi de vardır) her yanımızı sararlar.
3. Boyut evrendir. Bir şekilde bulmaya çalışırız. Bakınız James webb
https://tr.wikipedia.org/wiki/James_Webb_Uzay_Teleskobu
4. boyut gaib dir. Konuda budur.
Diyeceğim bu kadar, çok bile yazdım.
İsin özü kuantum mekaniğinde gizli,örnekmi,enerji nasıl maddeye dönüşüyor ?,bilindiği gibi herşeyin özü enerji
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Haaa, Şimdi anlaşıldı..
Uyanıklar, Kendileri rahat yaşamak için, safları da idare etmek, yönetmek için kullandıkları , anlattıkları masala ,din deniyor..!!
Bide şu var !!!,kuranı tam anlayan neden dinsiz oluyor ?mesela Turan Dursun misali,yaşar nuride değistliği övüyordu son zamanlarında,hafız olan aziz nesinide es geçmeyelim,arkadasımın oglu mustafa öztürkte fazla baskı yüzünden almanyaya gitti,en çok ibni meserre olayı
,neyse fazla kurcamayalım,olayın iç yüzünü bilen biliyor yoksa yönetim bizi afaroz eder
-
Zat enflasyon ve kurun artışını 15 temmuza bağlamış
-
Baktılar gemi batıyor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 ay önce disiplin kuruluna sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'u tekrar üye olması için davet etti.
https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...9534ceb79186f1
-

Originally Posted by
refaba
Bide şu var !!!,kuranı tam anlayan neden dinsiz oluyor ?mesela Turan Dursun misali,yaşar nuride değistliği övüyordu son zamanlarında,hafız olan aziz nesinide es geçmeyelim,arkadasımın oglu mustafa öztürkte fazla baskı yüzünden almanyaya gitti,en çok ibni meserre olayı

,neyse fazla kurcamayalım,olayın iç yüzünü bilen biliyor yoksa yönetim bizi afaroz eder

Yok yok..
Kurcalayakim ki gercekler ortaya çıksın...Din perdesinin arkasından iş cevirmeler, zulümler bitmese de ,belki biraz azalır...
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Yok yok..
Kurcalayakim ki gercekler ortaya çıksın...Din perdesinin arkasından iş cevirmeler, zulümler bitmese de ,belki biraz azalır...
Bencede
Uyutma,yolma,soyma,kandırma,katliam yaptırma,beğenmediğini yok ettirme yeri sanki.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
“Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri