-
ABD için biri taziyesini kabul etmiyor,diğeri kabul ediyor
...ülke ne hale gelmiş...vatandaş sosyal medyayı kapatacağınıza,sınırları kapatın diyor
-

Originally Posted by
nikrece
Gençliğimizde yasaklanmadan güzel kanal dı.

Aklıma şu fıkra geldi.
Adamın biri eczaneye girer ve Viagra almak istediğini söyler. Eczacı raftan bir kutu Viagra alır ve adama uzatır. Adam fiyatını sorunca eczacı 10 lira olduğunu söyler. Adam cebinden 50 lira çıkarır ve eczacıya uzatır. Eczacı adama kasasında bozuk olmadığını, karşıdaki markete selamını söyleyerek parayı bozdurup gelmesini söyler. Adam eczaneden çıkar, karşıdaki markete girer. Marketçiye eczacının selamını söyleyerek; "Şu 50 lirayı 5 tane onluk yapacakmışsın. Bana da 500 lira para verecekmişsin" der. Marketçi eczacıya bakar ve eczacı kafasıyla adamın dediklerini onaylar. Adam parayı alır ve tekrar eczaneye gelir. 10 lirayı uzatır, Viagra'yı alıp çıkar. Marketçi dükkanını kapatmadan önce eczacının yanına gelir ve 500 lirayı ister. Eczacı şaşırır; "Ne 500 lirası?" diye sorar. Marketçi de; "Bugün bir adam gönderdin. 50 lirayı 5 tane onluk yapacakmışsın. Bana da 500 lira verecekmişsin dedi. Ben de sana baktım, onay verdin" der. Eczacı başına gelenleri anlar ama iş işten geçmiştir. Mecburen 500 lirayı verir. Ertesi gün başka bir müşteri eczaneye gelir. O da dünkü adam gibi Viagra almak istediğini söyler. Ancak almadan önce etkili olup olmadığını sorar. Eczacı ise Viagra'nın etkisini şöyle açıklar; "Kardeşim şu kadar söyleyeyim, dün Viagra sattığımız bir adam daha kullanmadan hem marketçiyi, hem de beni s....ti"


-
1 sene önce emeklnin milli gelirdeki payı %7-bu sene 5.8
...sanırım emekli bunu unutmaz önümüzdeki seçimde.
-

Originally Posted by
refaba
ABD için biri taziyesini kabul etmiyor,diğeri kabul ediyor


...ülke ne hale gelmiş...vatandaş sosyal medyayı kapatacağınıza,sınırları kapatın diyor

Ne hale geldik MHP telefonu ile görüşme oluyor. Kimlik kaybına gidiyor. Belki doğrudur.
Çüş artık.
Yukarda bir arkadaş ,
At it izi yazdı ama!
At filan değil bu işin ucu bk.
-
Cumhurun başı ülke dışındayken bu gelişmelerde hayli ilginç.
Tayyip'in yerine birileri göz dikmiş gözüküyor .Bende tırnaklarımı birbirine sürtüyorum.
-

Originally Posted by
nikrece
Ne hale geldik MHP telefonu ile görüşme oluyor. Kimlik kaybına gidiyor. Belki doğrudur.
Çüş artık.
Yukarda bir arkadaş ,
At it izi yazdı ama!
At filan değil bu işin ucu bk.
Valla bizde anlamadık bu moktan
,ülkeyi idare edenler acilen bir sağlık kurumuna gitmesi lazım tedavi için ''acilen''
-

Originally Posted by
refaba
Valla bizde anlamadık bu moktan

,ülkeyi idare edenler acilen bir sağlık kurumuna gitmesi lazım tedavi için ''acilen''
Ben şöyle görüyorum. Baş aktörler Londra da ki evlerinde. Saf olanlar Siivriye .Olan yine bank asyanın önünden geçene olur.
O yüzden uyarımdır bank asyanın önünden geçmeyi bırakıp, aslınıza dönün.
kör göze parmak sokuyoruz artık. Unutmayın tuttuğunuz futbol kulübü değil.
-
2021 ocak şubat mart crypto dan ne alsan kazanıyorsun manyak bir kazanç var, simitçi bakkal manav kasap crypto konuşuyor, herkes crypto uzmanı olmuş, (tabii ben 2021 mart sonunda cukkayı kaldırıp çıkmıştım)
yıl 2022 aylardan eylül ekim kasım borsadan ne alsan kazanıyorsun(crypto kadar olmasada), 2 gün önce her bulduğu parayı tarla arsa ev dükkana yatıran benim kayınpeder alfasol almak için yazıldım dedi, küccük dilimi yutacadım az daha. Bişey gelmez dedim, şaşırdı, açıkladım, ama illa alacaksan esen daha uygun dedim.
Galiba borsadan yavaş yavaş çıkmanın zamanı gelmiş.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri