-

Originally Posted by
yuji
Yuji hocam , Aktif vadeyi alip , yakin vadeyi satarsak , bu oranlar geçerli ama
Benim araci kurumum x2 teminat istiyor tablodaki rakamlarin yarisimi kesin kazanç oluyor benim için
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
oralet
Benim araci kurumum x2 teminat istiyor tablodaki rakamlarin yarisimi kesin kazanç oluyor benim için
Bu tablodaki hesaplamada teminatlar dikkate alınmıyor
Bunlar satış-alış arasındaki farka göre hesaplanan brüt oranlar
Siz kendi teminat ve komisyon oranlarınıza göre neti hesaplamanız lazım, zira bunlar kişiden kişiye değişen bilgiler
Not: Temettü vs. mevzuları var mı diye de araştırmak lazım pozisyon açmadan önce
-

Originally Posted by
oralet
Akif vade alıp, yakın vade satarak arbitraj yapamazsınız. Hesabınızı dikkatli yapın sonu hüsran olmasın.
-

Originally Posted by
Serkan74
Akif vade alıp, yakın vade satarak arbitraj yapamazsınız. Hesabınızı dikkatli yapın sonu hüsran olmasın.
Mümkün ancak hesaptaki parayı ayarlamak ve takip etmek lazım, aktif vade sonunda alım kontratları uzlaşmada kapanıp hisseler hesaba geçer, sonraki vade sonunda da hisseler gider satım kontratları kapanır.
-
Sea bnk yuzde 7 ddm ykp ve whitebnk yüzde 3.....
-
tablo paylasma imkani olan var mi?
-

Originally Posted by
ekmekarasiekmek
tablo paylasma imkani olan var mi?
İşler kesat hocam, o yüzden paylaşma gereği duymadım
-

Originally Posted by
pilavli
Mümkün ancak hesaptaki parayı ayarlamak ve takip etmek lazım, aktif vade sonunda alım kontratları uzlaşmada kapanıp hisseler hesaba geçer, sonraki vade sonunda da hisseler gider satım kontratları kapanır.
endex kontratlarda fiziki teslimat yapılmıyor. Sadece fiziki teslimat olan kontratlar için mümkün. onda da nakit akışını çok dikkatli ayarlamak lazım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri