Farkýndayýz azizim, þaþýrmýyoruz da buraya içimizi döküyoruz diyelim. Akýllý insanlar arasýnda kahve muhabbeti diyelim.
Þunun fiyatý þu olmuþ diye buraya þaþýrmýþ gibi yazýnca aslýnda biliyoruz o fiyat düþmeyecek daha da beter olacak.
Bu forumdaki insanlar birincisi akýllý, aksi halde zaten yazýlanlarý anlamaz sýkýlýr gider, ikincisi paralý, fakir insanýn mevduat baþlýðýnda veya finans forumunda ne iþi olur týklamaz bile.
Aynen arkadaþlarým ya üst seviyeye atladý milyonlarla oynuyor ya da hayata küstü köþesine çekildi. Pozisyon title var ama ses var görüntü yok para yok para kazanamýyor kerli ferli adamlar.
Ben yurtdýþýna çýktým, baktim gelirim ile hayat standardýný devam ettirme þansým yok. Çok iyi bir teklif aldým. Daha önce çok red etmiþtim bu sefer kaçýrmadým hata ettim keþke 2017 2018 çýksa idim vatan millet Sakarya dedik üstümüzden geçtiler.
Almadýðýn hizmetin vergisini verip sana küfreden adama daðýttýlar. Bankalarý patlattýlar. Maaþ ile çalýþmayý bilerek anlamsýz kýldýlar.
Dogru yanlýþ diyemem belki doðrusu böyledir. Ama bize girdi bu model ona þüphe yok. Sendika sigorta hakkýný savunan hiç bir þey yok. Kapasitesi olan gidecek ki belki kalanlara biraz daha iyi imkanlar oluþur.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hay aðzýna saðlýk. þimdi bi de gözünün önündeki gerçekleri cahillere gösterme yeteneðine sahip bi muhalefet lazým. kýlýçtaroðlu kur bi youtube kanalý, belli bi buluþma saati belirle sedat peker gibi(uygunsuz bi örnek ama baþarýsý ortada) akþama kadar tek tek anlat bunlarýn efsanevi tarihe geçecek çeliþkilerini, çarklarýný, tutmadýklarý sözleri, dýþarý nasýl kabadayý aðýr abi görünüp içeride milleti nasýl yüzüstü býraktýðýný..
Yýlbaþýndan beri mevcut paramý ve gelirimi koruyabilmek için harcadýðým mental enerji ve zamanýn haddi hesabý yok. Altý ayda altý yaþ yaþlandým diyebilirim. Her gün piyasa takip et, bir sürü haber ve yorum oku, onlarý filtreleyip ele, kendi analizini yap, karar verip uygula, sonucu takip et. Getiride enflasyonu yakalayamayýnca daha da strese gir..
asgari ücret zammý 2023 e kaldý galiba https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...-verdi-1946684
yabancý takasýnda tarihi yeni dip seviye %34.40
![]()
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Yer Ýmleri