Originally Posted by
11.Muratblsk
Bende özaktan 2020 Aralýk'ta baþlayan ve 2021 Þubat'ta biyen üçlü vurgun operasyonu gibi yeni bir vurgun operasyonu bekliyorum..!!
O zaman da BIST 100 e girmiþti ve sonuþta þiþirilmiþ iþlemlerle günlük 100 milyon lot iþlem hacmi varmýþ gibi gösterilip hisse milletin eline verilmiþti..!!
Tekrar BIST 100 e girecek olmasý ve tarihin yine ayný zamana göre ayarlanmasý bence tesadüf deðil, tam aksine bilerek ayarlanmýþ..!!
Geçen sefer üç kiþinin üzerine yýktýlar o vurgunu, bakalým bu sefer günah keçisi kimler olacak..;-))
Özak sa koy sepete; ama koyarken dikkat et tavuk yumurtasý diye koyduklarýn yýlan yumurtasý çýkýp ta sepetteki diðer yumurtalarý da yemesin..;-))
Buraya ve tarihe notum olsun, tahmini operasyon fiyatý12,50-15,50 arasýnda olacaktýr, üçlü zirve ile tepeden dönüþ sonrasý 8,50 ye kadar geri dönüþ bekliyorum..!!!
Bu yazdýklarým tamamen kendi hayal ürünüm olup, sadece beni baðlar, kimseye yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Avrupa kara kýþa hazýrlanýrken kimse burada gül bahçesinde gezme hayalleri kurmasýn, sonu çok acý ve travmatik olur..!!!
Uyarmadýlar, yok bilmiyordum, bilançonun cazibesi beni sarhoþ etti demek sizi kurtarmaz ona göre..!!!
parasal bolluk için Þubat'tan sonrasýný bekleyin..!!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
Düþünüyorum çünkü beynim var..!!!
Yer Ýmleri