Ciro son çeyrek 1.07 milyar maþallah.....
Bir dost
Ciro son çeyrek 1.07 milyar maþallah.....
Bir dost
koy sepete formasyonu tüm hýzýyla devam etmekte... bu 15 günlük satýþlar bile gayet güzel, yeni büyükyalýda geliyor gelmekte olan![]()
Böyle þeyler yapmazdý hiç ne olduysa artýk...SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Bu fark sadece " Büyükyalý, Göktürk 1-2, Hayat Tepe projeleri"nde gerçekleþen satýþlardan kaynaklanýyor. Otel gelirleri ile kiralar dahil deðil. KAP duyurusunda yer alan kira gelirini ise mevcut kira gelirleri üzerine yeni baðýtlanan kiralar olarak deðerlendiriyorum.
Þirket risklerin büyüdüðü oranda hatta ondan daha fazla risk alarak olaðanüstü hýzlý büyümüþ ve büyümeye devam etmekte. Son bir ayda yaþanan kar realizayonu tedbir alýnan dönemle örtüþtüðü için fiyat gerilemesi de keskin oldu.
Bu durum temel verileri ve hýzlý büyümeyi esas alanlar için yeni fýrsatlar doðurdu.
Son KAP duyurusu hem 2022 yýl sonu bilançosuna hem de 2023 ilk çeyrek bilançoya dair ipuçlarý veriyor. Hýzlý büyümenin devam edeceði anlaþýlýyor.
Ýþte Hendek! Ýþte Devekuþu!
Yer Ýmleri