354 donum bodrum arsasýna sadece otel olmaz heralde baska ne gibi planlar var dostumuz linux biliyordur belki.. [emoji6][emoji41]
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
354 donum bodrum arsasýna sadece otel olmaz heralde baska ne gibi planlar var dostumuz linux biliyordur belki.. [emoji6][emoji41]
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Bodrumda fiyatlar uçmuþ lüx villalarýn aylik kiralarý 7 milyona kadar çýkmýþ eðer bunu yapabilirlerse iþte o zaman özak ufffff olur [emoji3060]SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
O da Faliyet raporunda yazýyor bodruma didimde ne yapýlacaðý ne zaman yapýlacaðý her þey santim santim ölçülmüþ biçilmiþ
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Bana göre þirket tüm planlamasýný otellerin iþa sürecine göre planlamýþ 2025 Kasým gibi baþlayýp 2026 mayýs 1 tarihinde bitirecekler 2026 sezonunda oteller açýk olacak diye düþünüyorum önündeki bu zaman zarfýnda iþ planlamasýný alt yapýyla ilgili ve çevre planlamasýyla ilgili ön çalýþmalarýný yapýp tamamlýyacaktýr üst yapýyýda 7 8 ay içinde yapacaklardýr genelde otel inþaatlarý böyle yürür inþaat süresinde günlük 1000 1500 kiþiyle çalýþýrlar ve 7 8 ayda biter
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
bodrum arsasý kýraç bir yer sadece peyzaj mimarisi yapýmý ve sonuç alma yönünden 2 yýl sürer bahsedilen farklý bir konsept.. sadece 3 km üzerinde plajý var
nasip....
%100 bedelsiz geldi
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri