-
Ben taþralýyým murat gider birkaç ayet okur amedi ayarlar. [emoji41][emoji57][emoji23]

Originally Posted by
Dvk_Psh
en uzak uçak mesafesi 1,5 saat üsengeclik yapma sakura
Murat11 burda yazdiklarinda samimi ise özellikle gitmeli burda yazip söyledikleri genel kurulda yüzüne karsi söylesin
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
-

Originally Posted by
Dvk_Psh
en uzak uçak mesafesi 1,5 saat üsengeclik yapma sakura
Murat11 burda yazdiklarinda samimi ise özellikle gitmeli burda yazip söyledikleri genel kurulda yüzüne karsi söylesin

Originally Posted by
sakura
Ben taþralýyým murat gider birkaç ayet okur amedi ayarlar. [emoji41][emoji57][emoji23]
SM-A530F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gitmeyi çok isterim ama beni içeri almazlar..;-))
Burada veya baþka yerde dediðim her þeyi orada da derim hiç þüpheniz olmasýn, eskiden sürekli yatýrýmcý iliþkileri ile arayýp konuþur yada mesaj yazardým, fakat cevaplarýn içi boþ olduðunu gördükçe ne aramaya ne de kurula katýlmaya gerek olmadýðýný gördüm, çünkü bizleri umursayan bir yönetim yok, olsaydý temettü teklifi verenlerin karþýsýna bütün oylarý ile 'Hayýr' diyerek dikilmezlerdi daha önceki kurul toplantýlarýnda..!!!
Toplantýya tek mesajým var, o da;
"Size raðmen burada olmaya devam edeceðiz" ..!!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir...!!!
-

Originally Posted by
11.Muratblsk
Gitmeyi çok isterim ama beni içeri almazlar..;-))
Burada veya baþka yerde dediðim her þeyi orada da derim hiç þüpheniz olmasýn, eskiden sürekli yatýrýmcý iliþkileri ile arayýp konuþur yada mesaj yazardým, fakat cevaplarýn içi boþ olduðunu gördükçe ne aramaya ne de kurula katýlmaya gerek olmadýðýný gördüm, çünkü bizleri umursayan bir yönetim yok, olsaydý temettü teklifi verenlerin karþýsýna bütün oylarý ile 'Hayýr' diyerek dikilmezlerdi daha önceki kurul toplantýlarýnda..!!!
Toplantýya tek mesajým var, o da;
"Size raðmen burada olmaya devam edeceðiz" ..!!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir...!!!
ben þu meþhur imam hatip lisesi mezunuyum dersin alýrlar sýkma canýný
nasip....
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri