PD/DD = 0.46 Ky bezdireyim derken abarttý gibi. Uzun vade düþünenler için alým fýrsatý yaratýldý.
Originally Posted by EGEDUK PD/DD = 0.46 Ky bezdireyim derken abarttý gibi. Uzun vade düþünenler için alým fýrsatý yaratýldý. Ýndirim 4 bin endekse doðru,þirketin potansiyeline göre ise bedava,ana deðil potansiyele kilitlendik,paramýz oldukça çogaltmaya devam..
Originally Posted by EGEDUK PD/DD = 0.46 Ky bezdireyim derken abarttý gibi. Uzun vade düþünenler için alým fýrsatý yaratýldý. sizde var mýydý üstadým bende bi bakayým sayfasýna noldu battý mý diyecektim beklentimiz varken daha da içeri girdik
Originally Posted by Batman sizde var mýydý üstadým bende bi bakayým sayfasýna noldu battý mý diyecektim beklentimiz varken daha da içeri girdik Var üstadým. 9 maliyet ile girdi. Girdim yani. [emoji3] Batmadý da tahtacý þow yapýyor.
Originally Posted by EGEDUK Var üstadým. 9 maliyet ile girdi. Girdim yani. [emoji3] Batmadý da tahtacý þow yapýyor. biz palayla iliþkimizi bir üst seviyeye taþýma kararý aldýk
Originally Posted by Batman biz palayla iliþkimizi bir üst seviyeye taþýma kararý aldýk Tek tesellim ihtiyacým olmayan bir para ile uzun vadeli girmiþ olmam. Ama daha düþükten alma fýrsatý kaçtýðý için üzülüyor insan.
Forum Rules
Yer Ýmleri