Þirketin ticaretini yaptýðý tahýl ürünlerinin ciddi kýsmýný yurtdýþýndan (Rusya, Ukrayna) ithal ettiðini düþünüyorum ama bir veri yok bunun için açýkcasý.
Þirketin ticaretini yaptýðý tahýl ürünlerinin ciddi kýsmýný yurtdýþýndan (Rusya, Ukrayna) ithal ettiðini düþünüyorum ama bir veri yok bunun için açýkcasý.
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Hocam oransal olarak bilmesem de izahnamenin 73-74. sayfalarýnda ürün gruplarýnýn ithalatýyla ilgili ülke ve tedarikçi sayýsý bakýmýndan bilgi var. Orada da yazdýðý üzere farklý ülkelerden tedarik imkaný bence önemli. Ayrýca satýþlarýn çoðu ihracat olduðu için doðal hedge mekanizmasý var.
Benim de en büyük korkum ticari mallarýn süreklilik arz edip etmeyeceði. Bakalým bilançoda göreceðiz.
Rusya Savunma Bakanlýðý, Rusya'nýn Tahýl Koridoru Anlaþmasý'na katýlýmýný durduðunu açýkladý. 29.10.2022,
Rusya, anlaþmadan vazgeçmesinin sebebi olarak son zamanlarda Karadeniz'de bulunan Rus filosuna yapýlan saldýrýlarý gösterdi.
TABAN beklerken , TAVANA gidiyor, olayin icyuzu ne ? anlayan biri anlatabilirmi lutfen ?
sozum ona TAhil koridorun kapanmasindan kotu etkilencekti ???
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Yer Ýmleri