Kýsada düþeni kýrdýðý an 27,06 hedefli yürür
![]()
Kýsada düþeni kýrdýðý an 27,06 hedefli yürür
![]()
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Bilanço öncesi ve savaþ mezzusundan doladuý bastýlar aþaðýya. Bilançoda kötü gelince cabasý oldu. Hayýrlýsý olsun bekliyeceðiz.
Son durum bu. Düþen kanaldan çýkmasýný bekleyeceðiz.
![]()
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Bir hissenin anasý nasýl s....lir uygulamalý görüyoruz.
Birde üstüne KAP atýyorsunuz . 15,15 çok deðil mi 2 liradan satýn 2 liraya düþürün mk hissesini.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1212735
Yayla Agro Gýda Sanayi ve Ticaret A.Þ. ("Þirket") ortaklarýndan Azimut Portföy Inova Agro Hisse Senedi Serbest Özel Fon (Hisse Senedi Yoðun Fon)'un sahip olduðu Þirket sermayesinin %9,50'sine karþýlýk gelen 103.260.000 TL nominal deðerli paylar, 1 TL nominal deðerli pay için 15,15 TL fiyatla Kurumumuz aracýlýðýyla (Satýcý Üye) Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedür kapsamýnda Ek-1'de yer alan listedeki yatýrýmcýlara satýlacaktýr. Alýcý üyeler Ünlü Menkul Deðerler A.Þ., Ak Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ, Deniz Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ, QNB Finans Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ, Gedik Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ, Halk Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ, HSBC Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ, Ýþ Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ, Oyak Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ ve Vakýf Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ'dir. Alýcýlar ekteki tabloda belirtilmiþtir.
Toplamda satýlacak olan 103.260.000 TL nominal deðerli pay Borsa'da iþlem gören niteliktedir.
Söz konusu iþlemde beher payýn satýþ bedeli Borsa'nýn "Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedür" hükümleri dikkate alýnarak belirlenmiþtir.
Satýþ iþleminin 2.11.2023 tarihinde gerçekleþtirilmesi öngörülmekte olup, iþlem takasýnýn Pay Piyasasý takas süresi içinde gerçekleþtirilmesi öngörülmektedir.
Satýþa konu paylar üzerinde devir veya satýþý engelleyici rehin, haciz, teminat vb. herhangi bir kayýt bulunmamaktadýr.
Söz konusu iþlemin Borsa Ýstanbul A.Þ. Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedür kapsamýnda gerçekleþtirilmesi için bugün (1.11.2023) Borsa Ýstanbul'a baþvuru yapýlmýþtýr.
[/url]
O kadar yazdýk çizdik zararla çýktým ben az önce. kalanlara sabýr dilerim...
Maalesef ben de bundan ümitliydim,20 k zararla ben de çýkýyorum
Yapýlan satýþýn geliri TAT Gýda vb. þirket satýn almalarýnda kullanýlacak diye düþünüyorum. Hedefleri büyük. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu hissede fonlarýn þirketin bir olup bu yaptýðýný baþka bir borsada yapsalar ters kelepçe tutuklandýlar diye düþünüyorum.
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koç Holding de baðlayýcý teklifin alýndýðýna dair KAP bildirimini göndermiþ bu akþam, TAT Gýda satýþý yakýnda bitecek gibi. Geçen hafta yaptýðý hisse satýþýný Hasan Gümüþ'ün bugün þirkete faizsiz borç olarak aktardýðýný da göz önüne alýrsak, Yayla Gýda bu iþi bitirecek gibi. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri