Finansal borçlarýmýz artmýþ ancak böyle býr dönemde gayet normal.Hasan beyde konuþmasýnda ucuz finansman bulduðumuzda alýrýz demiþti .Mevcut enflasyonist ortamda ucuz finansmandan korkmam. Bilakýs yatýrýmlar için büyük fýrsattýr .
Finansal borçlarýmýz artmýþ ancak böyle býr dönemde gayet normal.Hasan beyde konuþmasýnda ucuz finansman bulduðumuzda alýrýz demiþti .Mevcut enflasyonist ortamda ucuz finansmandan korkmam. Bilakýs yatýrýmlar için büyük fýrsattýr .
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Finansal borçlar çoðu ERBD den alýnan kredi.. kýsmý artýþ mal alýmý ve fabrika için teçhizat inþaat faaliyetleri olabilir.. nakit azalmýþ olsa da stoklar fazlasý ile artmýþ mal almýþ.. sýkýntý yok.. zaten 1 gemi mal 200 milyon civarýnda.. bilanço süper.. bir çeyrekte 3.5 milyar ciro.. artan gýda fiyatlarý ile rakamlar dehþet büyüyecek..
Ama asýl 2. Çeyrek daha güzel olacak. Halka arz dan gelecek 500 milyon üstü bir rakam var. Bilanço ya dahil olacak...O para da Niðde için kullanýlacak.
Bu Bilanço ile hareket baþlar.. Fabrika haberi ile taçlanýr.. Gedik yatýrým frenlemezse tabii ki.. çok mal aldýlar ama Bank Of 1 günde kapar o malý isterse... Yarýn belli olur... SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satýþlarýn %75 ten fazlasý yurt dýþý kaynaklý.Yurt içi satýþlara kýyasla artýþ muazzam..þirket döviz sorunu yaþamayacak anlaþýlan.
hazýr yemek satýþlarý 19 mýlyon 81 mýlyona çýkmýþ..buradaký guzel olan taraf karlýlýk oraný bu kalemde %60/70 lere varmakta.
özellýkle ukrayna tarafýnda hazýr gýdada buyuk talep var..
karlýlýðýn artarak devam edeceðýný düþünürsek yaylada oldukça guzel gunler býzý beklýyor gýbý..mevcut konjekturunde yayladan yana(gýda krýzý) ..gerýsý tahtayý yapanlara kalmýþ..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
malý toplayana kadar asansore devam..malesef bekleyecegýz..
uluun u alan eller yaylayý satýyor..sanýrým bu ülkede ekmekten baþka gýda tuketýlmýyor..sabýr ..
Yayla agro gýda'nýn 2022 yýlý 3 aylýk konsolide olmayan net karý 289.069.280 tl (2021/3 aylýk: 19.220.445 tl)
bofa dun aldýklarýný ky ye býlançoyu kullanarak guzel býr okuttu..yukarýdan alan ky kapanýþa yakýn fýyata bakmadan verýr býzde dunku kapanýþa yakýn kaparýz..býlanço ve 16 mýlyon usd lýk kap boþa gýttý..Umalýmda þirket yený kap atýp kurþunlarý boþa harcamasa.bu senet kýsada yurumez gýbý..ama yurusede yurumesede buradayýz..
bol kazançlar..
Yer Ýmleri