Originally Posted by aytunc 5 liralardan 36 liralara uçtu... halen de yükselişi devam ediyor hissenin... kötü kaçırmışsın elinden... Hiç sorma. Aklıma geldikçe yüreğim sızlıyor. Şükür sasa dan epey kazandım da teselli oldu
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by dede_60 Hiç sorma. Aklıma geldikçe yüreğim sızlıyor. Şükür sasa dan epey kazandım da teselli oldu Benim elimde halen bir miktar sasa var... onun da yarın cezası bitiyormuş... Ne olur ne biter hiç bir tahmin yürütemiyorum...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Originally Posted by aytunc Benim elimde halen bir miktar sasa var... onun da yarın cezası bitiyormuş... Ne olur ne biter hiç bir tahmin yürütemiyorum... Kimsenin etkisinde kalma. Kendi bilgin ve hislerine yürü. Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. Ahkam kesen çok sasa da.
Originally Posted by dede_60 Kimsenin etkisinde kalma. Kendi bilgin ve hislerine yürü. Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. Ahkam kesen çok sasa da. Doğru diyorsun abi... Ben de öyle yapıyorum zaten...
Günlük fiyat hareketlerine hiç takılmamak lazım. Düzenli olarak eklemeler yaparak geleceğe yönelik yatırım en akıllıca hareket tarzı.
Originally Posted by dede_60 Günlük fiyat hareketlerine hiç takılmamak lazım. Düzenli olarak eklemeler yaparak geleceğe yönelik yatırım en akıllıca hareket tarzı. Evet özellikle gıda şirketlerinde bunu yapmak lazım... ama insanız işte bazen sabırsız oluyoruz... bugün yatıralım yarın kazanalım istiyoruz...
Forum Rules
Yer İmleri