viop makasý garandan atak beklentisi sebebiyle açýk olabilir mi? gerçi tek baþýna o kadar etki etmez heralde
viop makasý garandan atak beklentisi sebebiyle açýk olabilir mi? gerçi tek baþýna o kadar etki etmez heralde
Eðer 75-100.000 puan ralli olacak isede enayiler makas çok beleþ para diye cort açýp onlarý donuna kadar soymaya açýk..
Ýkiside ayný oranda borçlu kalabilmek için açýk duruyor
Sn Türkoðlu, elliott dalga analizini kullanan sayýsý arttýkça, istisnalarý ve tuzaklarý artýyor, ayný Prechter' in truncated dalgalarý gibi, herkes görünce formasyonu erken tetikleniyor satýcýlar ve dalga kýsa kalýyor, veya uzatýyor.
Ýlla ilk dalga 5 li sayýlamaz mý, sýrf Prechter'in kurallarýna uymak için þu 'bence' kötü þekilde saymayý tercih etmiyorum. Baþlangýç dalgalarýnda ED olmaz ya LD ending ya da expanding olmalý, ya da IM olmalý diyor Prechter, oysa son zamanlarda 1 inci dalgalarda neredeyse LD görmek imkansýz halde, hepsi full 3 lü ending diyagonal, emtialar, endeksler, kriptolar, bir tane LD görsem diþimi kýracaðým dediðim oldu bazen.
Þu þekilde sayýlamaz mý, sayýlýr, ama oldukça estetik dýþý;
Belki de þöyle veya sonradan flata dönecek..
Benim asýl vurgulamak istediðim ise, bir dalga uzatmýþsa, düzeltme baþladýðýnda uzatan kýsmý geri alma eðilimine girer...bunu vurgulamak...ve NDX ED ye dönerse nasýl korole oluruz acabanýn senaryosunu tahayyül etmek..idi..
Mübarek...patates...yok kaçma...gibi gereksiz ifadeler yakýþmadý size...
Çýkýyorum iþim var..
100 KAPLAN GÜCÜ...Nazar deðmesun![]()
Yer Ýmleri