-
52,4'ten, son 4bin lotu satmıştım. Bugün tekrar ilk bin lotu aldım. Yeni kurulum yapıyorum Sasa Reğiz'e. Elinde yüksek lotu ve maliyeti olanların zor bir dönemeci daha olacak, o da Pta üretim hattının bu sene açılmaması. Bu aşamada, nakit döngüsü için tekrar "patron satışları" gelebilir, gidebilir. Yaşayıp göreceğiz.
Ayrıca sürdürülebilirlik raporunu okumayanlar, patronun neden hisse sattığını anlayamaz. Raporu iyi anladığımı düşündüğüm hatta "bildiğim" için Sasa'nın kağıt üstünde sunduğu kapasiteye ulaşması için para lâzım, patronda buluyor parayı bu aşamada. Kötü bir şey mi bu... Baktığımız yer kısa vade mi, uzun vade mi...
-

Originally Posted by
Subutay
52,4'ten, son 4bin lotu satmıştım. Bugün tekrar ilk bin lotu aldım. Yeni kurulum yapıyorum Sasa Reğiz'e. Elinde yüksek lotu ve maliyeti olanların zor bir dönemeci daha olacak, o da Pta üretim hattının bu sene açılmaması. Bu aşamada, nakit döngüsü için tekrar "patron satışları" gelebilir, gidebilir. Yaşayıp göreceğiz.
Ayrıca sürdürülebilirlik raporunu okumayanlar, patronun neden hisse sattığını anlayamaz. Raporu iyi anladığımı düşündüğüm hatta "bildiğim" için Sasa'nın kağıt üstünde sunduğu kapasiteye ulaşması için para lâzım, patronda buluyor parayı bu aşamada. Kötü bir şey mi bu... Baktığımız yer kısa vade mi, uzun vade mi...
Erdemoğlu, nitelikli yatırımcılara borsa dışında hisse satışı ile yatırımlara kaynak sağlama hususunu bir ara bir röportajında da açıklamıştı. Bir kaç ay önceki paylaşımlarda bu forumda olması lazım...
Hatta gazetecinin bedelli sermaye artışı düşünüyor musunuz şeklindeki sorusuna ise ;
Borsada ki sasa yatırımcısı bedelli olayını sevmez, o yüzden düşünmüyoruz... demişti...
Haberi sasa şirketinin resmi sitesinden buldum şimdi... linkini paylaşayım...
http://www.sasa.com.tr/duyuru/detay/...hesabina-gecti
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine 
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri