-

Aylık analize uygun olarak orta-uzun vade dip oluşumunu tamamlıyor. Aylık düşen kırılımı gerçekleştikten sonra 1-2 sene sürecek boğa piyasasına girecek. Aylık Macd yukarı kestiğinde uzun vade SIFIR risk kategorisinde olacak. Çok güzel maliyetlenme yerleri mi ? Evet benim için çok güzel ... Aylık Macd 'ın yukarı kesmesi beklenebilir mi ? Evet beklenebilir ama %25-30 yukarıdan maliyet oluşur...CR7

Haftalıkta teknik görüntü mükemmel...#cr7sistem LONG duruma geçti...Düşen kırılımıyla kısa-orta vade yukarı ivme artacak...CR7
-
temmuz 2022 den itibaren grafik baktiginizda sasanin flamayi cizdigini gorebilirsiniz , BU saatten sonrada bayrak diregini dikmesi gerekiyor , yani yon direk gibi yukari olmasi gerekiyor grafik analyze baktigimizda ,
bakalim kismet Hersey,
herkesi bol kazanclar dilerim.
-
-

Originally Posted by
Hipokrat
Evet doğru. 7 Haziranda SPK'ya başvurdu.
-
Sasa Baba, borçlarını Ülker gibi ödeme evresine geldiği an kalıcı yükselişi başlar diye düşünüyorum. 241 milyar piyasa değeri şu an için normal sanki...
-
https://x.com/elliott_theory/status/...xOYKRaq6j8YLyg
Hedef 23,80 ama buna kimse inanmaz, herkes malda, Sasa uzaya gidecek.
-

Originally Posted by
CAKIR24
Sasa hisseniz var mı? Yoksa sadece göreviniz sasa yatırımcılarını uyarmak mı? Peki kötü senaryonuzu anladık, acaba iyi bir senaryonuz da var mı? Gerçi o da uzaya gitmekmiş. Gerçekten iyilik timsali biriymişsiniz.
-

Originally Posted by
cebirci38
Sasa hisseniz var mı? Yoksa sadece göreviniz sasa yatırımcılarını uyarmak mı? Peki kötü senaryonuzu anladık, acaba iyi bir senaryonuz da var mı? Gerçi o da uzaya gitmekmiş. Gerçekten iyilik timsali biriymişsiniz.
Hocam hiç yorma kendini, görmezden gel. SASA hissesi taşıdıklarını sanmıyorum. Yeryüzüne inmiş bir kaç tane iyilik meleği var, onlarda bu forumda bize denk gelmiş bulunuyor. Görevli bu arkadaşlar, nöbetleşe sahne alıyorlar...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri