Kara geçince satmasak iyiymiþ, gerilemede yerine koymaya cesaret edemedim.
Kara geçince satmasak iyiymiþ, gerilemede yerine koymaya cesaret edemedim.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Hacim düþtüðü için makina hareketleri ile indir bindir devam diyor badem spor.Bu hareketler teknik kokan hareketler saatlik graf için
böyle dönemlerde maç skoru önemli , maç 16.30 baþlar .![]()
Þu an iþlemlerin %95-98 arasý yani tamamýna yakýn trade yani al hýzlýca sür ve vur..SOnra tekrar düþür hýzlýca sür ve vur..
Garan 13.58 açtý 13.70 oldu
13.70'den 13.51
13.51'den 13.85
13.85'den 13.70 þimdi..
Yaklaþýk %5 þu ana kadar..Tüm hareketleri yakalarsan gün bittiðinde bir %5 daha verse %10..Atýyorum yarýsýný yakala %5 verir.
Aylardýr hatta yýllardýr ayný iþlemler..
Hektaþ 30 açtý 30.20 gördü sonra 28.16'ya kadar verdiler oradan 30.50 þimdi 30..
Yani yeni düzen bu..Bende bunu yapýyorum çok tatlý da para kazanýlýyor..Sürekli iþlemdeyim..
Enflasyon muhasebesi bizim borsa ve bireysel yatýrýmcý için iyi olmayacak bunu satýyor olabilirler.
Kar elde ettiðin hisseye o gün tekrar bulaþma derler. Senin kar elde etmen zaten yeterince sýra dýþý bir durum olduðundan þansýný fazla zorlama demek istiyorlar belki.
Bir ara ABD konteynerleri boþ olarak geri göndermiyor, boþ konteyner sýkýntýsý var, tedarik sorunlarýndan bir kýsmý bundan kaynaklanýyor deniyordu. Hatta bizden firmalardan biri de ihracat için artýk konteyner gemisi bakmýyoruz hangi tip gemi bulursak onu kullanýyoruz diyordu.
Orada geliþme oldu mu acaba.
Yer Ýmleri