-
dayumun hatırına bende biraz hafifledim loonglarda.halkbankası longlarınıda tümüyle verdim...düşerse alırım testere bariz ..kaçarsada sorun yok 2560 üstü kapanış ralli olur...
-

Originally Posted by
Calibra
bu ayki birikimi Arsana attım.
topuklasa bari biraz.
hareketini beğeniyorum.
-

Originally Posted by
tarkank
dayumun hatırına bende biraz hafifledim loonglarda.halkbankası longlarınıda tümüyle verdim...düşerse alırım testere bariz ..kaçarsada sorun yok 2560 üstü kapanış ralli olur...
Dayu son üç gündür kasaya 2775 ort. ile 17bin yeni taze gıcır gıcır jeton atıldı, ve gram yükselmiyor.
Yakında sert bir hareket çekicekler diye düşünüyorum. O yüzden ağırlık azaltmakta yarar var
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Dayu son üç gündür kasaya 2775 ort. ile 17bin yeni taze gıcır gıcır jeton atıldı, ve gram yükselmiyor.
Yakında sert bir hareket çekicekler diye düşünüyorum. O yüzden ağırlık azaltmakta yarar var

Nereden biliyorsun long olmadığını...APS işine göre davranmak hata...Kasım 2020 de -60.000 aps azaldı..2 günde...... ama ralli devam etti..
-

Originally Posted by
ABKA
Nereden biliyorsun long olmadığını...APS işine göre davranmak hata...Kasım 2020 de -60.000 aps azaldı..2 günde ama ralli devam etti..
Bilemem, sadece fikir yürütüyorum. Bugün de kasada ki ceton sayısı artarsa, tezimin doğru olma ihtimali artar
-
Bear_Bull abi anlattı ya aps olayını ne kadar short o kadar long karşılıklı açılıyor. 17 bin short karşılığı 17 bin long da açıldı. Hareket 2 yöne de olabilir. 2550 kollayacağım. Üstüne atarsalar farklı bir piyasa izleyebiliriz. Belki makas yeniden 10bin üstü olur o zaman.
-
Bende poz azaltma yok mevcut poz ile bekliyorum

Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

-

Originally Posted by
manif
Bear_Bull abi anlattı ya aps olayını ne kadar short o kadar long karşılıklı açılıyor. 17 bin short karşılığı 17 bin long da açıldı. Hareket 2 yöne de olabilir. 2550 kollayacağım. Üstüne atarsalar farklı bir piyasa izleyebiliriz. Belki makas yeniden 10bin üstü olur o zaman.
Sn Manifin da yazdığı gibi
2550 üstüne başka bakmak
2500 altına da dikkatli olmak lazım
bencede
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri