-
-
gün içinde en yüksek 2812 gördü
daha yüksek rakam görür diyorum ben

Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

-

Originally Posted by
ABKA
Belki de gizli longcular vardır...Ama ''oyun teorisi '' gereği dillendirmiyordur.

özl den benimle yazışan büyük oynayan ve aşağıda nikini gördüğüm 4 kişi var en azından buraya hiç yazmadılar pozisyonlarını doğru olanda bu pozisyon büyükse , sende pozisyon gereği yazmıyorsun kritik günlerde , kazandığın günlerde ekstre ile süslüyorsun stratejiniz doğru 3-5 kontratlık oyun için önemli değil , yalnız vıop ta herkesin eli birbirinizin cebinde BADEM SPORUN eli hepinizin cebinde.
-
pıst 100 de hacim zayıf bu yüzden günlük 2555 üzerinde kalamıyor iyi bir hacimle geçilirse ala girecek .
fed e kadar al gülüm ver gülüm gibi piyasalar.
-
Bi dene şort siftahını yabtık bakalım, uzun zamandır şort tuşu söküktü.
-

Originally Posted by
sindoma53
özl den benimle yazışan büyük oynayan ve aşağıda nikini gördüğüm 4 kişi var en azından buraya hiç yazmadılar pozisyonlarını doğru olanda bu pozisyon büyükse , sende pozisyon gereği yazmıyorsun kritik günlerde , kazandığın günlerde ekstre ile süslüyorsun stratejiniz doğru 3-5 kontratlık oyun için önemli değil , yalnız vıop ta herkesin eli birbirinizin cebinde BADEM SPORUN eli hepinizin cebinde.

Makas ister 60 ister 100 oluyor...Herif,bademler, ky. hangi tarafa toplandıysa makası o yönde kullanıyor.
Vadeliyi kontrol etmek çok kolay.O açıdan FAZLA KONTRAT VARSA , poz. yazmak kendi bindiğin dala balta vurmaktır.
Orta vadeli yön veya bıst30 hissesi için orta vadeli ifadeler çok sorun olmaz.
Mesela YKBNK 0.25 dolardan her zaman alınır..zaten en diptir...
-

Originally Posted by
sindoma53
Emirlondon ,
tahtayı yazdın formasyonu soruyorlar formasyon bugun tamamlandı.

o bölgeden kar realizasyonu mevcut , biraz dinlenip devam ederse 9.25 takip edilecek bant üzeri kapanışlarda yukarda 9.45 kısa vde bant.
8.95 civarindan tekrar girip bir tur daha yapsak olurmus ama kacirdik , simdilik izliyorum dostum. Bol kazanclar
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Bi dene şort siftahını yabtık bakalım, uzun zamandır şort tuşu söküktü.
kaçtan shortladın

Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri