-
Küçük yatırımcı düşse de alsak diyor, büyük yatırımcı da yükselse de satsak diyor.
Satış baskısı ara ara hafiflese de hiç bitmiyor.
Biraz yükseliş satış için yeterli sebep oluyor.
Biz ucuz zannediyoruz ama bu borsa ucuz değil galiba.
-

Originally Posted by
sindoma53
14.07.2022
seneryomuz dahilinde bir hareket oldu ,
teknik olarak son attığım dow grafında belirttiğim gibi formasyon tamamlandıktan sonra duruma göre %3,5 luk bir yukarı potansiyel mevcut.pıst 100 de 2650-2668 arası şortçu toplarsa badem spor pıst 100 de 2760 beklentim artar.
seneryomuzun ilk hamlesi badem spordan geldi.
bakalım toplaya bileceklermi.
saatlikte 2640 altı saatlik kapanışlar yapmadığı sürece benim için sıkıntı yok kısa vade.
-
Bu arada "teknik analiz" ustalarından namaler de yok değil hani ....
-
brent dün bugün toplam -5 yemiş ama tüpraş bana mısın demiyor. babaların niyeti biraz farklı gibi.
-

Originally Posted by
thebigshort
ı.k piyasada ne mal adam var
Ulan gerçek haberi atıyoruz adam maytap geçior bizle
Pozisyonumu kapatınca birdaha asla burada birşey paylaşmayacağım ..
big abi bizim kusurumuz neki ortaya kızıon ben seni beğeniom şahsen.resmen online poz yazıon..sadece terste kalınca senin adına üzülüoz..hem sankım burda herkez hep kazanıor mu varsa söylesin hep kazanan delikanlı gibi poz yazsın...kalecinin kaderi gol yemek vopcunun kaderi terste kalmak...üzülme düşcek piyasa ama 2900ün altı yok bence çokda şeyapma yani..
-

Originally Posted by
tarkank
big abi bizim kusurumuz neki ortaya kızıon ben seni beğeniom şahsen.resmen online poz yazıon..sadece terste kalınca senin adına üzülüoz..hem sankım burda herkez hep kazanıor mu varsa söylesin hep kazanan delikanlı gibi poz yazsın...kalecinin kaderi gol yemek vopcunun kaderi terte kalmak...üzülme düşcek piyasa ama 2900ün altı yok bence çokda şeyapma yani..
bu piyasada herkes nasıl kazansın. ben buraya ne zaman pozisyon yazsam zarar ettim valla. zaten hep kazanan adam buraya yazmaz
-
Bu kadar gelmişken bıst100 de; 2.685 zirvesini test etseydi,çok güzel olurdu.
-
usta amk hisselerde zarım var bu sayfadan öğreneyim dedim amk kafam daha karıştı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri