-
Yokmu la hafta sonu savaş haberi , pelosi nereye gitmiş uçağının yakıtı tammiymis varmı haberrr. Çinliler cifuvvv diye füze atmamismi hala fiyuvvvv cicuvvvtartattarrrr
diye taramalı fuze taramamismi hahahahaha shortcular hafta sonu hala tutunacak dal , kötü haber arıyor maşallah rallide mazut lazım mazuttt bizeee YouTube linki atın olmadı savass bombeeee
-
Atatürk’e en son ne kadar iniş oluyordu ona baktım mamafih bulamadım.

Originally Posted by
ariston
Şu sıralar THY'nin işleri iyi gibi. Yolcu tarafında en son istatistiklere göre durumu:

-

Originally Posted by
stonhand
Yokmu la hafta sonu savaş haberi , pelosi nereye gitmiş uçağının yakıtı tammiymis varmı haberrr. Çinliler cifuvvv diye füze atmamismi hala fiyuvvvv cicuvvvtartattarrrr
diye taramalı fuze taramamismi hahahahaha shortcular hafta sonu hala tutunacak dal , kötü haber arıyor maşallah rallide mazut lazım mazuttt bizeee YouTube linki atın olmadı savass bombeeee
Haberin kralı Memedabi. Şöyle bir yokladı geçti. Başka bir haber yok.
-

Originally Posted by
thebigshort
Hafta sonu şöle kim ne yazmış çizmiş etmiş die baktım .
Piyasada genel anlamda düşecek diende var yükselecek diende var eşit gibi duruyor
Halil Reçber ayı şapkası giyip düşüş başlayacak demiş
Önemli direnç olarak 2750-60 bandını görenler bazıları mal satmış bazıları ise yüzde 50 el rahatlatmış
Düşer diyenin de desteklediği argumanlar var
Yükselir diyenin de desteklediği argumanlar var
Bana göre
Zirveye kadar hacimsiz gelip, zirvede HACMİ arttırdık...?!
-

Originally Posted by
EMLAK
memed gelince ne oluyo şu forumda bi tek bunu çözemedi mk

memed geliyo geliyo gidiyo :D
Teknik diye birşey yok diyor orataya graf koyuyor , geldiği zamanlar graflardaki TEPE noktalar 
Sonra millet diyorki masayı salladı.Bilmiyorlarki tatar memed SERAP
-

Originally Posted by
Kurpiyer
Selamın Aleyküm ahali.
yine teknİk analiz diye birşey olduğunu sananlar obo hayaliyle yanıp tutuşurken BO formasyonu oluştu ve bana göre formasyon hedefini vurdu...
Hoşgeldin Memedabi .
Fragman olarak mı geldin.
Yoksa film başlıyor mu.
-

milletin aklıyla dalga geçen çok adam var burada ,
bazıları ya organize işin içinde yada bilmeden birilerinin çevirdiği oyuna ortak oluyor.
haftalık graf 2750-2780 üzerinde haftalık kapanışlar yaparsa graf yukarı yönlü yeni trend başlatır.
daire içinde belirttim bölgelerdeki gibi vurup aşağı dönerse aşağı basarlar.
olay bu TEKNİK .
-
Bu graf geçen hafta özelden çağrı ile paylaşıldı 2760 gördü satış geldi
kolay gelsin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri