urfa cok mantıklı bir yer... hammadde olan pamuğa yakın ayrıca buraya yapılan yatırımlar için çok güzel teşvikler var bekleyelim bakalım zaman neler gösterecek kesinlikle ytd saygılar iyi akşamlar dilerim
urfa cok mantıklı bir yer... hammadde olan pamuğa yakın ayrıca buraya yapılan yatırımlar için çok güzel teşvikler var bekleyelim bakalım zaman neler gösterecek kesinlikle ytd saygılar iyi akşamlar dilerim
Son düzenleme : HATAKE; 27-03-2023 saat: 21:43.
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Arkasinda kim var bilmiyorum ama tahta yapici cok acgozlu pislik, acikca elinde olanlara sattirmak icin surekli asagi yukari biktirma hreketleri yapiyor, kesinlikle kisa vadeli kagit degil, hareket icin tahtacinin yeterli mali toplamasi gerekiyor, yoksa firma olarak gelecegi guzel gozukuyor , yeni fabrika, gunes enerjisi yatirimindan gelecek ekstra kar, ayrica haziranda trabzonda rubenis avm yi acacaklar, bakalim 1 sene icerisinde neler olacak...
Cok dogru ustadım kesinlikle kısa vadeli bakmamak gerekiyor... biliyorum sabretmek çok zor özellikle şu enflasyon günlerinde.. ancak biraz şirketi arastirip hesap kitap yapinca bir potansiyel olduğu muhakkak .. ben kendi tişörtlerini kıyafetlerini satmaya başladıkları zamanı merak ediyorum ....
Kesinlikle ytd
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri