-
-

Originally Posted by
bigdata
Bu herif zamanında yatırımcısına sat- çık demişti. O günden beri zaten mesafeli yaklaşıyorum…
Milyon dolarlar havada uçuşuyor…. Sonra bu evleri - arabaları hangi zümre alıyor diye merak etmeyin
-

Originally Posted by
wasaban
Bu herif zamanında yatırımcısına sat- çık demişti. O günden beri zaten mesafeli yaklaşıyorum…
Milyon dolarlar havada uçuşuyor…. Sonra bu evleri - arabaları hangi zümre alıyor diye merak etmeyin
Ülkenin sermaye piyasalarına güvenmezsek de ne yapacağız. koç grubu, iş grubunun yanına 10- 15 şirket daha ekle, gerisini at çöpe.
-

Originally Posted by
bigdata
Ülkenin sermaye piyasalarına güvenmezsek de ne yapacağız. koç grubu, iş grubunun yanına 10- 15 şirket daha ekle, gerisini at çöpe.
https://twitter.com/kilicdarogluk/st...ejoDQ7nC9s-Nog
Olay sadece SPK da bitmiyor. Doğru söylemiş.
Aynen öyle çöp zaten.
Not: Kılıçdaroğlu , grafikleri takip ediyorum demiş😂 O da teknikçi çıktı
-

Originally Posted by
wasaban
varlık fonunu bi incelesinler, yöneticilerinin son 3-5 yıl içinde borsada yaptıkları milyon dolarlık servetleri masaya yatırsınlar.
-

Originally Posted by
bigdata
varlık fonunu bi incelesinler, yöneticilerinin son 3-5 yıl içinde borsada yaptıkları milyon dolarlık servetleri masaya yatırsınlar.
Jöleli ilk uçağa bineceklerden
-
Peker’ in iddialarında adı geçen şirket sahibi, eski bir genel kurulda; çanak çömlek yok ( teknik analiz) temel analiz ve patron faktörü var demiş. Demek ablamızda eski borsacılardan. Gözaltı pazarından şirket sahibi olmakta ne demek, anlamış değilim.
-
Pandemi döneminde iş zıvanadan çıktı. Bedelli açıklayıp, tavan tavan gidenler. Bedelsiz açıklayıp, tavan serisine başlayanlar. Daha da güzeli halka arz olup, %200-300 gidenler.. say say bitmez. Ne güzelde “ yükseliyor” diye halka arzlara müşteri topladılar. Oyun böyük yeğenim, böyük resmi görmek lazım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri