-

Originally Posted by
Diplomat
ilk defa satıştan sonra sabırlı davrandım ve bunun da faydasını gördüm. Normalde o gün yada ertesi gün hemen yerine koyardım.
Açıkçası satışlar genele yayıldı ve hala devam ediyor. Herhangi bir yükseliş birileri tarafından satış fırsatı olarak değerlendiriliyor bu hoş değil.
mesela bugün hiç bir gerekçe olmamasına rağmen %1 artı endeksi - %1,5 yapmaları benim için sürpriz olmdı.
İyi yapmışsınız. Artık dönüşü beklemek lazım. Muhtemelen haziran ayı getirisini silebilirler. Burası borsa, olmaz dememek lazım. Ancak ben 3. Çeyrekte takip edebildiğimiz rakamlar iyiye giderse, 10. ayda falan daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum.
-
Dususun bu boyutta olmasi iyi degil.
Alicilarin kalmadigina isaret. Diyelim 6.80 lerden gelsin. Oradan alanlar 7.50 bilemedin 8.50 den sattiklarinda kim alacak o hisseleri. Ya da alanlar Gedik'in kustugu gibi kusmak zorunda kalmayacak mi?
Karin fazla gelmesinden bile yatirimcilarin rahatsiz oldugu bir sirket
Gelebilecek en iyi bilanco geldiginde bile dogru duzgun yatirimci cekememis.
-

Originally Posted by
thinktt
Dususun bu boyutta olmasi iyi degil.
Alicilarin kalmadigina isaret. Diyelim 6.80 lerden gelsin. Oradan alanlar 7.50 bilemedin 8.50 den sattiklarinda kim alacak o hisseleri. Ya da alanlar Gedik'in kustugu gibi kusmak zorunda kalmayacak mi?
Karin fazla gelmesinden bile yatirimcilarin rahatsiz oldugu bir sirket
Gelebilecekmen iyi bilancongepmis ama dogru duzgu yatirimci cekememis
Kapanıştan kapanışa %19 düşüş ( 8,80-7,37)
-

Originally Posted by
wasaban
Kapanıştan kapanışa %19 düşüş ( 8,80-7,37)
sadece 11-12 islem gununde
-
-

Originally Posted by
thinktt
Güzel rapor. Telefona indirdim. Okuyacağım. Teşekkür 👍👍
-

Originally Posted by
wasaban
Güzel rapor. Telefona indirdim. Okuyacağım. Teşekkür 👍👍
Bi özetinide yazsan😂🙏
-

Originally Posted by
GP
Bi özetinide yazsan😂🙏
71 sayfa … Göz gezdirdim biraz ama detaya inmedim. Sabah önemli bulduğum noktaları yazarım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri