-

Originally Posted by
€vrén
Detayli paylasiminiz icin cok tesekkurler
Howard Marks'i begenirim. Yazilari da ders gibidir
Damodaran zaten degerleme konusunda en iyilerden. web sitesi de veri acisindan cok iyi. Son kitabini da oldukca begendim
bunlar disinda
Ray Dalio, Paul Tudor Jones, Michael Mauboussin, Victor Niederhoffer, Robert Shiller, Eugene Fama yazi ve podcastler'i cok iyidir
Fama - Thaler tartismasida iyidir
https://youtu.be/bM9bYOBuKF4
quant tarafta
jim simons, ed thorp, ralph sueppel, emanuel derman
Son düzenleme : thinktt; 19-07-2022 saat: 19:01.
-

Originally Posted by
wasaban
Paritenin 1,00 dan 1,0255 a gelmesi, piyasalara hareket getirdi. Her yer yeşil.. bir şirket hariç. Mozambik borsasında işlem görüyor çünkü
yatirimci profilinin degismesi lazim. al satci tayfa ile boyle
-

Originally Posted by
thinktt
yatirimci profilinin degismesi lazim. al satci tayfa ile boyle
10 kademe bugün😂
7.50 yi hayal etsek 30😂
Vizyon yokki
Vazgeçilmez bunda al sattan.
-

Originally Posted by
thinktt
Ray Dalio, Paul Tudor Jones, Michael Mauboussin, Victor Niederhoffer, Robert Shiller, Eugene Fama yazi ve podcastler'i cok iyidir
Fama - Thaler tartismasida iyidir
https://youtu.be/bM9bYOBuKF4
quant tarafta
jim simons, ed thorp, ralph sueppel, emanuel derman
Teşekkürler, burada bilmediğim baya isim var. Ray Dalio'yla ilgili baya bir şey okumuştum zamanında. Onun dışında birkaç kişi ismini duymuşluğum var ama araştırmışlığım yok. Bazılarınınsa ismini bile duymamışım. Fırsat buldukça okumaya dinlemeye öğrenmeye devam edelim.
Etkin piyasalar hipotezi konusunda bizim borsamızla ilgili bir şüphe olmasa gerek, bizimkinin etkin olmadığı kesin
-

Originally Posted by
€vrén
Teşekkürler, burada bilmediğim baya isim var. Ray Dalio'yla ilgili baya bir şey okumuştum zamanında. Onun dışında birkaç kişi ismini duymuşluğum var ama araştırmışlığım yok. Bazılarınınsa ismini bile duymamışım. Fırsat buldukça okumaya dinlemeye öğrenmeye devam edelim.
Etkin piyasalar hipotezi konusunda bizim borsamızla ilgili bir şüphe olmasa gerek, bizimkinin etkin olmadığı kesin

Bizimkinin zayıf ve yari-guclu seviyelerde etkin olmadigi konusunda cok emin degilim.
-
bu ptf'lerle yarin da uretim olmazsa baska bir sorun var demektir
-

Originally Posted by
thinktt
bu ptf'lerle yarin da uretim olmazsa baska bir sorun var demektir

Bu haftada SIFIR çekerse, sormak lazım.
-

Originally Posted by
€vrén

Originally Posted by
thinktt
Bizimkinin zayıf ve yari-guclu seviyelerde etkin olmadigi konusunda cok emin degilim.
Amerikalı yatırımcıların bir şansıda, emeklilik ve tasarruf sisteminin borsa ağırlıklı olması. Bizde bireysel emeklilik sistemindeki 100 payın maks 20 si borsa istanbul da değerlendiriliyor. ABD de bu oran %40-45.
ABD dışı büyük ekonomiler; Almanya- Çin- Japonya …. bunların borsaları bile istikrarlı değil. Hele Çin tam pompalama piyasası.
Son düzenleme : wasaban; 20-07-2022 saat: 08:23.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri