-

Originally Posted by
€vrén
Tekfen bilanço iyi geldi, inşaat tarafı zararları sonlanmış gibi, yılın devamında da beklenen alacak tahsilatları var demişlerdi, en kötüsü geride kaldıysa önü açılabilir. Aracı kurumlar hedef fiyatları yükseltiyor. Dolar bazlı çok uzun vadeli düşeni kırmaya yaklaşıyor gibi, ama o kadar uzun yıllar süren trendler öyle ha deyince değişmez herhalde. Birkaç çeyrek daha iyi bilançolar geldikçe piyasa zamana yayarak ikna olacak olabilir. Bugün tavan gelir mi derken artı açtı eksiye döndü.
Tekfen
https://twitter.com/matriksb/status/...8j_9GHZVnd4ABw
-

Originally Posted by
wasaban
Doğru sektörlerde devam ediyor. Belki dediğiniz gibi THY tutup, yanına türevi tav- clebi- do&co falan ekleyebilirdi de, orda da Rusya savaşı ciddi belirsizlik yarattı..
Geride kalanlardan ( nispeten) bankalar fonu yukarı çekebilir
Enerji tarafında poz var mıydı sene başı hatırlamıyorum. Orda da aksen- alarko- turco- gwind- ayen- odaş vs… biraz daha ağırlık verilebilirmiş
Enerji yoktu. Sitede yıllık raporlar var orada 2021 ve 2020 yıllarındaki pozisyonları görebilirsiniz. Eski portföy dağılım raporlarına ay ay bakmaktansa yıllık raporda toplu şekilde daha kolay incelenebilir.
http://www.marmaracapital.com.tr/tr/...llik-raporlar/
-

Originally Posted by
wasaban
1,5 milyon lot
Pazartesi de tavan oluruz büyük ihtimalle
Belki de tüm hafta tavan olur ne dersiniz büyük ustad
-

Originally Posted by
honky
Yeni gelecek Arkadaşlara tavsiyem
Zıplayan hisserlerden uzak durun
-

Originally Posted by
honky
Varlık satışı olmayacaksa, aklımdaki dolar bazlı seviyeye gelirse, satar çıkarım… Cari piyasa değeri 150m dolar.
Tavan + tavan gitmesi için bir sebep göremiyorum.. Yavaş yavaş gitseydi daha iyi olurdu( günlük istikrarlı %1-2-3 neyse)
-

Originally Posted by
wasaban
Varlık satışı olmayacaksa, aklımdaki dolar bazlı seviyeye gelirse, satar çıkarım… Cari piyasa değeri 150m dolar.
Tavan + tavan gitmesi için bir sebep göremiyorum.. Yavaş yavaş gitseydi daha iyi olurdu( günlük istikrarlı %1-2-3 neyse)
Tavanı bozarsa panik yapıp taban bile yaptırırlar
Sonradan girecek arkadaşlara dikkat diyorum sadece
Ytd
-

Originally Posted by
honky
Tavanı bozarsa panik yapıp taban bile yaptırırlar
Sonradan girecek arkadaşlara dikkat diyorum sadece
Ytd
Aynen. Dikkatli olmak lazım
-

Originally Posted by