-
tek tuşla devre kestiriyorlar, çok ky geldi... bence çokta iyi bir şey değil, bu kadar kalabalık..
-
Dön 12,89 aç tahtayı … Akşam brüt takas garanti. Hatta Osmanlı da ceza almalı. Nasıl tüm likidite çekilmiş
-

Originally Posted by
bigdata
ceza kaçınılmaz artık, böyle satış olmaz .. brut takas gelir gibi..
Akşam kesin gelir. Bilemedimiz cuma
-
Cimbeten tskb Turkas 16 eylül seans kapanışını kadar aşığa ve kredili satışa konu edilemeyecek.nokta
-

Originally Posted by
Cemal190757
Cimbeten tskb Turkas 16 eylül seans kapanışını kadar aşığa ve kredili satışa konu edilemeyecek.nokta
Brüt takas diyoruz biz… o ne zaman gelecek
-
bugun satışı kıl kapı kaçırdım.. tahtacı , 13,83 e çıkarak kendi malını aldı, diğerlerini almadı.. zaten 13,90 da son alanlardan kafasına ciddi mal geleceğini biliyordu
)
-

Originally Posted by
bigdata
bugun satışı kıl kapı kaçırdım.. tahtacı , 13,83 e çıkarak kendi malını aldı, diğerlerini almadı.. zaten 13,90 da son alanlardan kafasına ciddi mal geleceğini biliyordu

)
Ben aşağı rastgele yazmıştım.. Sabahtan kalan alım emirleri vardı, onlar gelmiş. Kendisine bir kez daha teşekkür ederiz. Osmanlı evel ezel bu tip aşağı basmalarda tetikçi
-
Ekonomimiz çok iyi. Borsamız iyi.. Azıcık enflasyon sorunumuz var, onuda stokçu/ fırsatçı tüccarlar tetikliyor. Gerekini yapacağız 🤪🤪
ENDEKS TL REKOR HACİM… Bir anlamı varsa artık
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri