Zibille GYO doldurdular borsaya. Yazýk.
Zibille GYO doldurdular borsaya. Yazýk.
https://twitter.com/insanocontext/st...gS2yf-LonJRIUA
Borsada sýð tahtada trade eden KY misali
Yine 12,84-13,26 hareket çekti alt- coin yakalayana
Turcas iyi gitti. TSKB de göz göre göre kaçtý. MAC'ta yüksek aðýrlýkta olduðu için bir ara krediyle biraz almýþtým. Birkaç yýl önce de orada böyle bir yükseliþ olduðu için tekrar piyango vurur mu diyordum. Ancak ben bu bankalarýn deðerlemesinden hiç anlamýyorum. Okudum ettim faaliyet raporlarýný þirket sunumlarýný vs. ama ucuz mu pahalý mý içsel deðeri nedir hiç bir fikre ulaþamadým. Tarihsel fiyatlarýna bakýnca, benzerlerine kýyaslayýnca, fonlarýn ne alýp ne sattýðýna bakýnca, alýnabilir tutulabilir diye düþünülüyor, ama kendi aklýnla bir deðerleme yapma imkaný olmadýðýnda insan yaptýðýna güvenemiyor. Yalan yok Mart gibi 1.3 lira iken almýþtým. Sonra böyle yatýrým olmaz deyip sattým. Migros TAV vs. bunlar ne yapýyor iþleri nasýl gidiyor gelecekte ne yaparlar bakýlabiliyor anlaþýlabiliyor tahmin edilebiliyor ama TSKB'de kendi adýma hiçbir öngörüde bulunamadým ben. 1.3'ten 4.8'e neredeyse 4'e katlamýþ mübarek. Neyse artýk Turcas'la avunacaðýz çok þükür o var elimizde![]()
Geçen yýl benim oðlanýn ortaokuldaki sýnýf arkadaþlarý bitcoin baþarýlarýný anlatýyorken oðluma bu 60.000'den 10.000'e düþerse þaþýrmam demiþtim. O zamandan beri bitcoin düþtükçe çocuða bak gördün mü diyorum aklýna iyice kazýnsýn diye. Yeter yüz kere söyledin anladýk asla kriptopara almayacaðýz diyor mesaj yerine ulaþtý![]()
Yer Ýmleri