Bir saat önce asigo ile ilgili wasaban üstada ne yazdýðýmý kendisi paylaþsýn burda😂Son günlerde Tekfen ve sigortalarý takip ediyordum. Tekfen'de geçen hafta pozisyon açmýþtým. Bu sabah Tekfen +5 yaptý. Bugün Türkiye Sigorta görece gerideydi, Anadolu Sigorta +2'de yeni zirve yapmýþtý, Türkiye Sigorta -1'de daha zirve yapmamýþtý, son günlerde bir hayli korelasyonlarý var, þuradan biraz Türkiye Sigorta alsam birkaç günde yeni zirveye gidebilir gibi görünüyor diye düþünüyordum. Düþüneli daha 10-20 dakika geçti geçmedi, tekrar baktým Türkiye Sigorta +5 olmuþ. Vay be alsaydým iyi kar olacakmýþ dedim, alsaydým þimdi buradan satar tekrar Tekfen'e koyardým dedim, diyeli 5-10 dakika oldu olmadý, Tekfen +7 yaptý. Zihin gücümle tek kuruþ harcamadan kaldýrdým hisseleri
Anadolu Sigorta'da fiyat yükseldikçe hacim düþüyor ama ona biraz kýllandým. Türkiye Sigorta günden güne hacim artarak fiyat yükseliyor, Anadolu Sigorta tam tersi hacim düþerek fiyat yükseliyor. Bir anlam baðlanabilir mi buna? Sigortalar 1 yýldýr acayip geride kaldýlar ama dolar 1 yýlda ikiye katlamýþken enflasyon ikiye katlamýþken sigortalar zarar yazýyorken insanýn eli kolay varmýyor yine. Ýþ Yatýrým 1.5 sene önce Türkiye Sigorta'ya 12 lira mý ne hedef fiyat veriyordu, sonra 10 liralara indirmiþlerdi gibi hatýrlýyorum. Bu yýl 4-5-6-7 lira oldu hala kimsenin hiçbir yerde sigorta konuþtuðu yok. Geçen hafta Iþýk Ökte dediydi galiba sigortalar çok geride kaldý diye. Mehmet Aþçýoðlu sigortalara bu konjonktürde yatýrým yapýlmaz diyordu. Akýbeti ne olacak bir aksiyon almadan seyrediyorum. Böyle seyrede seyreye 8-9-10-11-12 lira olursa ilginç olacak, trene bakar gibi bakýyorum

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri